Asbestipurku Espoo

Päivitetty: 19.1.2022

Suomen Asbestitekniikka Oy logo

Suomen Asbestitekniikka Oy

Teemme määrätietoista työtä asbestisaneerauksen ja homesaneerauksen toimialalla. Asbestipöly aiheuttaa vakavia keuhkosairauksia ja home aiheuttaa pitkäaikaisen altistumisen seurauksena lukuisia hengitystiesairauksia.

M.R. Partners Oy logo

M.R. Partners Oy

Olemme vuonna 2009 perustettu saneeraus- ja haitta-ainepurkutöihin erikoistunut yritys. Tarjoamme kaikki alan palvelut turvallisesti, ammattitaidolla, siististi ja aikataulussa.

Rajamaankaari 19, halli 8, 02970 Espoo
020 128 0280Siirry kotisivuille
Delete logo

Delete Finland Oy

Puramme asuin- ja liikerakennuksia, teollisuusrakennuksia ja -kohteita, sekä teemme vaativia laivojen hylkyromutuksia. Meillä on erittäin laajat purkureferenssit sisältäen paljon myös teollisuuspurkukohteita, kuten metsäteollisuuden tehtaat, hiilivoimalaitokst, terästehdas, tuulivoimalat sekä vaativa palopurku.

Juvanmalmintie 18, 02970 Espoo
010 6561000Siirry kotisivuille
MH-Racing Oy logo

MH-Racing Oy

MH-Racing tekee asbesti­purkuja Espoossa sekä muualla pääkaupunki­seudulla. Asbestilla tarkoitetaan kuitumaista silikaatti­mineraalia, jota on käytetty rakennus­materiaalina.

Läntinen teollisuuskatu 11, 02920 Espoo
040 8312323Siirry kotisivuille
Terminal Solution Oy logo

Asbestos Finland Oy

Henkilökuntamme on kokeneita, koulutettuja ja hyväksyttyjä asbestipurkajia. Kuituanalyysin suorittaa koulutettu henkilökunta. Tulokset ja asbestikartoitusraportti toimitetaan saman päivän aikana.

Asbestikymppi Oy logo

Asbestikymppi Oy

Asbestipurku turvallisesti ja ammattitaidolla Asbestikympiltä. Olemme Lounais-Suomen aluehallintoviraston valtuuttama asbestipurkuja suorittava yritys ja palvelemme laajasti koko eteläisen Suomen alueella: Helsinki, Vantaa, Espoo, Salo, Turku, Naantali, Lieto, Raisio, Paimio, Uusikaupunki, Laitila, Forssa, Ypäjä, Hämeenlinna, Tampere, Kouvola, Riihimäki, Lahti, Porvoo ja Lappeenranta, sekä lähiseudut.

AHA-Best Oy logo

AHA-Best Oy

AHA-Best Oy on asbesti- ja purkutöihin erikoistunut ammattimainen rakennusalan yritys. Yrityksemme toimipisteet sijaitsevat Tuusulassa ja Kouvolassa.

Toimialueeseemme kuuluvat pääkaupunkiseutu, Kymenlaakso, Etelä-Karjala, Pirkanmaa, Uusimaa, Häme sekä Varsinais-Suomi. Lisäksi toimimme muualla Suomessa sopimuksen mukaan.

Pyydä tarjous asbestipurku- tai muista purkupalveluista!

Remppalaina logo

Löydä edullinen rahoitus remonttiin!

Remppalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Löydä paras rahoitus remontillesi jo tänään! Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Viimeisimmät artikkelit

Vieritä ylös