Asbestipurku Helsinki

Päivitetty: 19.1.2022

Asbesta Oy logo

Asbesta Oy

Asbesta Oy:n ydinpalveluita on asbestipurku, jonka suoritamme tarkasti turvallisuus- ja suojausmääräyksiä noudattaen. Tarjoamme asbestityöt niin yrityksille kuin yksityisillekin asiakkaille Helsingissä, pääkaupunkiseudulla ja muualla Etelä-Suomen alueella.

Risupadontie 4 F, 00640 Helsinki
09 670 038Siirry kotisivuille
Purkucom Oy logo

Purkucom Oy

Purkucom Oy on rakennusten purkutöihin ja maanrakennustöihin erikoistunut yritys Uudellamaalla.
Suoritamme myös vaativat haitta-aineiden purkutyöt kohteissa, joiden rakenteissa on esimerkiksi asbestia, hometta tai kreosoottia.

Asbrak-Oy-logo

Asbrak Oy

Suoritamme kokonaisvaltaiset rakennustekniset purkutyöt yrityksille ja yksityisasiakkaille. Ammattitaitoinen henkilökuntamme suorittaa timanttiporaukset, sahaukset, lattioiden ja seinien hionnat, roilotukset sekä konepurkutyöt.

Linnanherrankuja 14, 00950 Helsinki
040 833 8744Siirry kotisivuille
Gles Kokonaispurut Oy logo

Gles purku ja puhdistuspalvelu oy

Gles Purku ja Puhdistuspalvelu Oy tekee asbestipurkutöitä Helsingissä, Lahdessa ja Turussa sekä joustavasti ympäri Suomen. Teemme asbestipurkuja kaikenlaisissa kohteissa niin yritys- kuin yksityisasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.

Delete logo

Delete Finland Oy

Asbestin purku on luvanvaraisia ja lujaa ammattitaitoa vaativaa työtä. Meillä Deletessä on vuosien kokemus asbestipuruista ja muista haitta-ainepuruista – ammattitaitoomme voi luottaa.

Postintaival 7, 00230 Helsinki
010 656 1000Siirry kotisivuille
Rakennekorjaus Salmi Oy logo

Rakennekorjaus Salmi oy

Asbestipurku on ammattitaitoa ja asianmukaisia laitteita sekä suojaimia vaativaa erikoistyötä. Olemme erittäin tarkkoja asiakkaiden ja työntekijöidemme turvallisuudesta, joten teemme asbestipurkutyöt erityistä huolellisuutta noudattaen. Teemme asbestipurkutyöt aina tarkasti lakeja ja määräyksiä noudattaen.

Rakennustimantti oy logo

Rakennustimantti Oy

Suoritamme asbestityöt kaikenlaisissa kohteissa laajalla toimialueellamme: Helsinki, Espoo, Vantaa, Nurmijärvi ja muu Uusimaa sekä koko Etelä-Suomi. Palvelemme asbesti- ja haitta-aineasioissa yksityis- ja yritysasiakkaita sekä muita rakennusalan yrityksiä.

AHA-Best Oy logo

AHA-Best Oy

AHA-Best Oy on asbesti- ja purkutöihin erikoistunut ammattimainen rakennusalan yritys. Yrityksemme toimipisteet sijaitsevat Tuusulassa ja Kouvolassa.

Toimialueeseemme kuuluvat pääkaupunkiseutu, Kymenlaakso, Etelä-Karjala, Pirkanmaa, Uusimaa, Häme sekä Varsinais-Suomi. Lisäksi toimimme muualla Suomessa sopimuksen mukaan.

Pyydä tarjous asbestipurku- tai muista purkupalveluista!

Remppalaina logo

Löydä edullinen rahoitus remonttiin!

Remppalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Löydä paras rahoitus remontillesi jo tänään! Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top