Asbestipurku Joensuu

Päivitetty: 19.1.2022

Iippo Oy logo

Iippo Oy

Iippo Oy on vahvasti purkutöihin erikoistunut yritys. Toteutamme home- ja asbestipurut mittavalla kokemuksella Joensuun ja muun Pohjois-Karjalan alueella. Home- ja asbestipurku on luvanvaraista työtä. Yrityksellemme on vahvan ammattitaidon osoituksena myönnetty asbestipurkulupa.

Joensuun Rakennuspurku ja Timanttiurakointi Oy logo

Joensuun Rakennuspurku ja Timanttiurakointi Oy

Asbestipurku on työtä, jota voivat suorittaa vain luvan saaneet ammattilaiset. Yrityksemme toteuttaa asbestipurut huolellisesti vallitsevien lakien sekä määräysten mukaan, oli kyseessä minkä tahansa asbestipitoisen eristeen purkaminen. Meillä on tarvittava taito ja asianmukaiset suojavälineet turvalliseen urakointiin.

Joensuun Erikoissaneeraus Oy logo

Joensuun Erikoissaneeraus Oy

Joensuun Erikoissaneeraus on vuonna 2011 perustettu rakennusliike. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia ja laadukkaita rakennusalan palveluita toiminta-alueenamme koko Pohjois-Karjala ja asiakkainamme julkishallinto, taloyhtiöt, teollisuuden ja kaupan alan yritykset, vakuutusyhtiöt sekä yksityishenkilöt.

WP-Putki logo

WP-Putki Oy

Ammattilaisen palvelut rakennusten lämpö-, vesi- ja ilmateknisissä asioissa. Meiltä myös asbestikartoitukset ja purkutyöt. Palvelemme taloyhtiöitä, teollisuuden toimijoita ja yksityishenkilöitä.

Pyydä tarjous asbestipurku- tai muista purkupalveluista!

Remppalaina logo

Löydä edullinen rahoitus remonttiin!

Remppalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Löydä paras rahoitus remontillesi jo tänään! Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top