Asbestipurku Jyväskylä

Päivitetty: 19.1.2022

JT Asbesti Oy logo

JT-Asbesti Oy

Joukostamme löytyy ammattilaisia, joilla on kokemusta asbestipuruista yli 30 vuoden ajalta. Henkilöstöömme kuuluu myös asbesti- ja haitta-aineasiantuntijoita (AHA-pätevyys eli asbesti- ja haitta-aineasiantuntijan sertifikaatti). Lisäksi olemme mukana Suomen Asbesti- ja Pölysaneerausalan liitto SAP ry:n hallituksessa kehittämässä ja uudistamassa alan lainsäädäntöä ja työskentelytapoja.

Antinniityntie 5 D, 40250 Jyväskylä
040 0514504Siirry kotisivuille
As-Timantti Oy logo

As-Timantti Oy

Olemme olleet aluehallintoviraston valtuuttama asbestipurkuyritys jo vuosia. Toteutamme asbestipurkutyöt vastuullisuutta tuntien ja erityistä huolellisuutta noudattaen.

Suurin osa työntekijöistämme on kurssit käyneitä asbestipurkualan ammattilaisia. Asbestille altistuminen voi olla erittäin haitallista terveydelle ja olemmekin alusta asti panostaneet työntekijöiden henkilökohtaiseen suojautumiseen sekä asbestipurkutyössä käytettävien laitteiden kuten imureiden ja alipainelaitteiden sekä erilaisten mittareiden laatuun ja nykyaikaisuuteen.

JS-Purku Oy logo

JS-Purku Oy

JS-Purku OY:llä on aluehallintoviraston myöntämä asbestipurkutyövaltuutus. Suoritamme asbestityöprosessin alusta loppuun, kohteen asbestikartoituksesta puretun tilan puhtaana luovutukseen.

Ahosen Palvelut Oy logo

Ahosen Palvelut Oy

Asbesti on terveydelle haitallinen materiaali, jota käytettiin yleisesti rakentamisessa 1970-luvulle saakka. Asbestinpurkutyötä saavat lain mukaan tehdä vain siihen pätevyyden hankkineet yritykset. Meillä on aluehallintoviraston lupa asbestinpurkutöihin ja teemme ne ammattitaidolla säännösten mukaan.

Takomokatu 6, 41310 Leppävesi
010 5744743Siirry kotisivuille
Kasbitek Oy logo

Kasbitek Oy

Olemme rekisteröity asbestipurkutyön suorittaja ja työntekijämme ovat asbestipurkutyökoulutuksen käyneitä ammattilaisia. Jokaisesta kohteestamme tehdään yksilöity asbestipurkutyösuunnitelma ja viranomaisilmoitukset. Dokumentoimme työn kulun ja lopputuloksen digitaalisesti asiakkaillemme.

Pyydä tarjous asbestipurku- tai muista purkupalveluista!

Remppalaina logo

Löydä edullinen rahoitus remonttiin!

Remppalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Löydä paras rahoitus remontillesi jo tänään! Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top