Asbestipurku Kuopio

Päivitetty: 19.1.2022

Siilinjärven Asbestipurku ja Saneeraus Oy logo

Siilinjärven Asbestipurku ja Saneeraus Oy

Kokenut asbestiryhmämme suorittaa kaikki asbestiin liittyvät poistotyöt kokemuksella ja ammattitaidolla. Suoritamme työt voimassa olevia määräyksiä ja asetuksia noudattaen. Käyttämämme koneet ja laitteet läpäisevät lakimääräiset
seurantamittaukset. Voimme toimittaa Teille viimesimmät mittaus- tulokset tarvittaessa.

Hoikintie 281, 71820 Pöljä
017 4611395Siirry kotisivuille
Kuopion Rakennus ja Asbesti Oy logo

Kuopion Rakennus ja Asbesti Oy

Kuopion Rakennus ja Asbesti Oy toteuttaa asbestipurkutyöt ammattitaidolla Kuopion seudulla. Asbestityöt tulee toteututtaa aina ammattilaisella, sillä kyse on terveydelle vaarallisesta haitta-aineesta. Meiltä saat homepurkuun liittyvät toteutukset. Kerro kohteestasi, kartoitamme tilanteen ja annamme lisätietoa urakan etenemisestä.

Asbrak-Oy-logo

Asbrak Oy

Asbestin purkuun liittyviä töitä saa tehdä vain alan ammattilainen, sillä kyseessä on täysin luvanvarainen ja viranomaisten valvoma työ, joka vaatii erityisosaamista. Asbrak Oy:llä on Kuopion työsuojelutoimiston valtuutus asbestipurkutöiden tekemiseen Suomessa. Purkutyötä tekevillä on oltava suoritettuna asbestipurkutyön näyttötutkinto eli asbestin purkamisen koulutus.

Haapaniementie 19, 70620 Kuopio
017 2811644Siirry kotisivuille
KKMR logo

KKMR Kuopion Kallio- Ja Maarakentajat Oy

on vuonna 1988 perustettu saneerauspurku sekä maarakennusalanyritys. Vuosien varrella yrityksemme palveluntarjonta on laajentunut merkittävästi. Palveluiden painopiste on saneeraus- ja haitta-ainepurkutöissä. Tuotamme myös maanrakennustöitä.

Purukatu 1 A, 70800 Kuopio
044 3683819Siirry kotisivuille
Mukira oy logo

Mukira Oy

Loka-autopalvelut, suurtehoimuroinnit, viemäreiden kuvaukset ja asbestin purkutyöt.

Suoritamme imu/paine-yhdistelmällä viemäreiden avaukset, huuhtelut ja sulatukset sekä sadevesi-, rasvanerotus- ja lokakaivojen tyhjennykset Pohjois-Savon alueella.

Maalaamo Vernissa Ky

Maalaamo Vernissa Ky

Maalaamo Vernissa tekee mm. vanhojen rakennusten saneerausmaalausta, julkisivusaneerauksia, sisämaalauksia,
huoneistoremontteja, sauna- ja kylpyhuoneremontteja, vesi– ja palovahinkosaneerauksia, sisäilmaongelmakorjauksia,
laatoituksia, lattiapinnoituksia, koristemaalauksia sekä myös kirkkojen restaurointeja. Nostokoriautopalvelut, asbestikartoitukset sekä kokonaisvaltainen asbestipurku ovat myös osa laajaa palvelutarjontaamme.

Asunto ja Sisustus Aikain Oy logo

Asunto ja Sisustus Aikain Oy – Kylpyhuoneremontti

Asbestipurku on luvanvaraista työtä ja edellyttää aina koulutetun ammattilaisen. Suunnittelemme purkutyön tapauskohtaisesti. Purettava kohde eristetään muista tiloista ja tila alipaineistetaan purkutyön ajaksi, jolloin haitalliset aineet eivät vapaudu hengitysilmaan. Purkumateriaali käsitellään annettujen säädösten mukaisesti ja kohde puhdistetaan. Kokenut henkilökuntamme ja ajanmukainen kalustomme takaavat työn laadun ja toteutumisen sovitussa ajassa.

Pyydä tarjous asbestipurku- tai muista purkupalveluista!

Remppalaina logo

Löydä edullinen rahoitus remonttiin!

Remppalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Löydä paras rahoitus remontillesi jo tänään! Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top