Asbestipurku Mikkeli

Päivitetty: 19.1.2022

Timanttiporaus ja -sahaus Kaukonen Ky logo

Timanttiporaus ja -sahaus Kaukonen Ky

Yrityksemme on toiminut timanttialan ammattilaisena jo vuodesta 1990. Yrityksen perustaja, jo eläkkeelle siirtynyt Pentti kaukonen, toimi yrityksen Johtajana vuoteen 2007 jonka jälkeen yrityksen omistus muuttui suvussa nuorempaan sukupolveen Antti Kaukoselle. Sittemmin muutoksia on tullut niin yrityksessä, henkilöstössä ja yrityksen kasvussa. Pyrimme jatkossakin yrityksen kasvuun ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Kymen Asbestipurku ja Romutus Oy logo

Kymen Asbestipurku ja Romutus Oy

Kymen Asbestipurku ja Romutus Oy suorittaa ammattitaidolla erilaiset purkutyöt. Yrityksemme on palvellut rakennusalan ja teollisuuden yrityksiä sekä yksityisasiakkaita jo vuodesta 1996.

Suoritamme kaiken kattavat purkutyöt rakennuksille ja teollisuuteen. Olemme erikoistuneet asbesti-, home- ja metallipurkuihin. Tulemme tekemään ilmaisen arviointikäynnin, jonka pohjalta laadimme kustannusarvion.

Faircon Oy logo

Faircon Oy

Faircon Oy on vuonna 2016 perustettu yksityinen rakennus- ja puhdistusalan yritys. Olemme erikoistuneet teollisuuden puhdistustöihin erilaisin puhallus- ja pesumenetelmin. Nykyaikainen liikkuva kalusto mahdollistaa toimintamme koko maan laajuisesti. Rakennusalalla olemme keskittyneet korjausrakentamiseen, erikoisosaamisenamme erilaiset asbestityökokonaisuudet. Luonnollisesti yhdistelemme näiden alojen osaamistamme jatkuvasti parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

UP Urakointi Oy logo

UP Urakointi Oy

Teemme asbestityöt Heinolan ohella myös Lahden Uudenmaan, Kouvolan ja Mikkelin alueilla.

UP Urakointi Oy on asbestitöiden valtuutettu ammattilainen Heinolassa. Vaikka asbestin käyttö eristeenä kiellettiin Suomessa jo vuonna 1994, on rakennuskannassamme vielä runsaasti asbestilla eristettyjä kiinteistöjä, joiden remontointi alkaa olla ajankohtaista. Jotta asbestityöt saadaan tehtyä turvallisesti ja perusteellisesti, on paikalle aina kutsuttava pätevä ammattilainen tekemään ensin asbestikartoitus ja sen jälkeen asbestipurku. Ota yhteyttä − teemme asbestityöt luotettavasti alusta loppuun.

Pyydä tarjous asbestipurku- tai muista purkupalveluista!

Remppalaina logo

Löydä edullinen rahoitus remonttiin!

Remppalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Löydä paras rahoitus remontillesi jo tänään! Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top