Asbestipurku Pori

Päivitetty: 19.1.2022

Porin Asbesti-, Siivous- ja Rakennuspalvelu Oy logo

Porin asbesti-, siivous- ja rakennuspalvelu Oy

Asbestin purku- ja poistotyöt ovat erityisammattitaitoa vaativaa työtä. On erittäin tärkeää, etteivät asbestikuidut pääse leviämään ympäristöön purkutyön yhteydessä. Erikoissuodattimilla varustettujen imureiden ja alipaineistuslaitteiden käyttö estää kuitujen ja hiukkasten leviämisen ympäristöön. Pääsääntöisesti käytämme osastointimenetelmää purkutyössä. Suoritamme asbestityöt voimassa olevia määräyksiä ja asetuksia noudattaen.

Rakennus & Saneeraus Welldefence Oy logo

Rakennus & Saneeraus Welldefence Oy

Purkutyöhön liittyy aina tarkka suunnitelmallisuus. Kartoitamme kanssasi tilanteen, teemme yksityiskohtaisen suunnitelman ja käymme läpi vastuukysymykset. Meille on tärkeää ekologinen työnteko. Tästä syystä lajittelemme, käsittelemme ja kierrätämme töiden aikana syntyvät jätteet. Noudatamme tarkasti säädöksiä jätteiden käsittelyn suhteen. Voit luottaa siis ammattitaitoomme ja siihen, että kannamme yhteiskunnallisen vastuumme.

Kempintie8 B 5, 28200 Pori
045 116 2511
SRP Oy logo

SRP Oy

Asbestipurkutyötä saavat tehdä vain siihen koulutuksen saaneet ammattilaiset. Asbestipitoista materiaalia rikottaessa ja irrotettaessa siitä voi vapautua terveydelle erittäin vaarallisia asbestikuituja ilmaan. Oikein suoritettuna ja suojattuna sekä suojauduttuna asbesti voidaan purkaa rakenteista niin, ettei siitä koidu vaaraa työntekijöille, kiinteistön käyttäjille tai muulle ympäristölle. Korjaushankkeissa on tärkeää tietää, sisältävätkö rakenteet asbestia ja tämän selvittämiseksi on suoritettava asbestikartoitus. Säkylän Raksapalvelun ammattimiehet ovat palveluksessanne, kun tarvitset asbestipurkua Turussa, Porissa, Tampereella ja Forssassa sekä niiden ympäristökunnissa.

Pyydä tarjous asbestipurku- tai muista purkupalveluista!

Remppalaina logo

Löydä edullinen rahoitus remonttiin!

Remppalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Löydä paras rahoitus remontillesi jo tänään! Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Viimeisimmät artikkelit

Vieritä ylös