Asbestipurku Tampere

Päivitetty: 19.1.2022

Suomen Laatupurku Oy logo

Suomen Laatupurku Oy

Meiltä saat myös omaa ydinosaamistamme laajemmat palvelut. Yhteistyössä kumppaniemme kanssa toteutamme muun muassa asbestityöt sekä erityistä kalustoa, kuten nostimia, vaativat purkutyöt.

Pirkanmaan Rakennepurku Oy logo

Pirkanmaan Rakennepurku Oy

Teemme asbestipurkutyöt ammattitaidolla viranomaisten säädöksiä noudattaen.

Aloitamme asbestityöt kohteen huolellisesta purettavan tilan suojaamisesta sekä teemme muut tarvittavat esivalmistelut.

Tämän jälkeen alipaineistamme tilan, jotta terveydelle haitalliset kuitumateriaalit eivät pääse leviämään ympäristöön.

Huolehdimme sekä purkukohteen ympäristön turvallisuudesta että työntekijöidemme työturvallisuudesta. Koulutettu henkilökuntamme käyttää asianmukaisia sekä asbestitöihin tarkoitettuja suojavarusteita ja työvälineitä.
Purkutyön jälkeen tiloista tilassa suoritetaan asbestin jälki-ilmamittaus.

Vahinko Werker Oy logo

Vahinko Werker Oy

Asbesti ja haitta-ainekartoitukset on tehtävä aina ennen purku- ja saneeraustöiden aloitusta, ennen vuotta 1995 valmistuneissa kiinteistöissä. Tutkimustulosten perusteella tehdään tilaajalle kartoitusraportti ja määritellään oikea purkutapa. Teemme asbesti- ja haitta-ainekartoitukset sertifikaatin mukaisesti.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on valtuuttanut tekemään werkerin asbestipurkutöitä Suomessa.

Gles Kokonaispurut Oy logo

Gles Oy

Asbestipurkujen ja muiden haitta-ainepurkujen lisäksi meillä on taito sekä kapasiteetti toteuttaa tavanomaisemmatkin purkutyöt. Purkutöissä vahvuutemme on pölynhallinta, jota varten käytössämme ovat uusin kalusto ja tehokkaimmat työtavat. Kaikki purkujätteet toimitamme aina asianmukaisesti kierrätykseen tai jätteenkäsittelyasemille. Palvelemme myös purkutyöhankkeissa Tampereen seudulla.

Kalkunmäentie 50, 39100 Hämeenkyrö
040 157 9620Siirry kotisivuille
Pintu Asbestipurku LOGO

Pintu Asbestipurku

Pintu Asbestipurku tekee ammattitaidolla ja luotettavasti asbestipurkutyöt Pirkanmaalla ja Etelä-Suomessa. Asiakkaita ovat pääsääntöisesti yksityiset sekä yritykset. Asbestin vaarallisuuden takia kannattaa asbestityö teettää asiansa osaavalla luvanvaraisella ammattilaisella. Yrittäjä Tero Mäkysellä on vankka kokemus rakennusalalta sekä laaja yhteistyöverkosto.

Nahkatehtaantie 10, 37830 Akaa
040 0269123Siirry kotisivuille
Ylö-Asbest Oy logo

Ylö-Asbest Oy

Ylö-Asbest Oy tekee asbestipurkutyöt, haitta-ainepurkutyöt, pölyttömät purkutyöt, timanttityöt sekä saneeraus- ja kokonaispurkutyöt Pirkanmaalla erikokoisissa ja erilaisissa saneerattavissa ja purettavissa rakennuksissa.

Rimbo Asbest OY logo

Rimbo Asbest Oy

Rimbo Asbest Oy tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat asbesti- ja muut purkutyöt Tampereella. Tarjontaamme kuuluu mm. asbestikartoitus- ja -purkutyöt sekä home- ja kosteusvaurioiden purkutyöt. Teemme asbestitöitä pääasiassa rakennusliikkeille, mutta tarvittaessa suoritamme asbestipurkutyöt ja -kartoitukset myös yksityistalouksille. Purkutöiden jälkeen hoidamme myös purku- ja ongelmajätteiden, kuten asbestijätteen, asianmukaiset kuljetukset sekä hävittämisen. Noudatamme viranomaisten asettamia asetuksia ja määräyksiä.

Asbestikymppi Oy logo

Asbestikymppi Oy

Asbestipurku turvallisesti ja ammattitaidolla Asbestikympiltä. Olemme Lounais-Suomen aluehallintoviraston valtuuttama asbestipurkuja suorittava yritys ja palvelemme laajasti koko eteläisen Suomen alueella: Helsinki, Vantaa, Espoo, Salo, Turku, Naantali, Lieto, Raisio, Paimio, Uusikaupunki, Laitila, Forssa, Ypäjä, Hämeenlinna, Tampere, Kouvola, Riihimäki, Lahti, Porvoo ja Lappeenranta, sekä lähiseudut.

Pyydä tarjous asbestipurku- tai muista purkupalveluista!

Remppalaina logo

Löydä edullinen rahoitus remonttiin!

Remppalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Löydä paras rahoitus remontillesi jo tänään! Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top