Asbestipurku Turku

Päivitetty: 19.1.2022

Liedon Asbestipalvelut Oy logo

Liedon Asbestipalvelut Oy

Liedon Asbestipalvelut Oy on saneerausalan monipuolinen toimija, joka tekee avaimet käteen-palveluna asbestityöt alusta loppuun saakka, kaikkine vaiheineen. Palvelemme asiakkaitamme, kuten taloyhtiöitä, yrityksiä ja kotitalouksia Liedon ja Turun sekä koko Varsinais-Suomen alueella.

EXTO Rakennuspalvelut Oy logo

Exto Rakennuspalvelut Oy

Exto Rakennuspalvelut Oy on monipuolinen rakennusalan ammattilainen, ja meidän kauttamme saat kaiken kattavat remonttipalvelut. Valikoimiimme kuuluvat LVI- ja sähkötyöt, kalustus- ja sisustussuunnittelupalvelut, vesieristykset ja asbestipurku ja -poisto ym.

R.V. Group Oy logo

R.V. Group Oy

Turun seudulla toimiva Asbestiryhmä suorittaa asbestipurku-urakat vuosien tuomalla kokemuksella alan uusimpia koneita ja menetelmiä käyttäen. Huolellisella suunnittelulla ja osastoinnilla varmistamme pölyn rajaamisen vain työn alla oleviin tiloihin, joista se poistetaan suodattimilla varustetuilla ilmanpuhdistimilla.

AsBestMen Oy logo

AsBestMen Oy

Asbestipurkutyöt ovat aina luvanvaraista työtä. Asbestipurkutöissä keskeisinä asioina ovat aina pölynhallinta ja purkutyöntekijän henkilökohtainen suojautuminen asbestipitoiselta pölyltä. AsBestMen Oy on historiansa aikana suorittanut asbestipurkutöitä tuhansissa erilaisissa kohteissa. Pienimillään asbestipurkutyön kohteena voi olla esimerkiksi yksittäisen asunnon keittiö tai kylpyhuone. Suurimmissa projekteissa taas kokonaiset taloyhtiöt tai teollisuuslaitokset.

Akur oy logo

Akur Oy

Toteutamme pienet ja suuret korjaushankkeet tiukalla ammattiaidolla niin sisällä kuin ulkonakin. Olipa kyse linjasaneerauksesta, märkätilaremontista tai jonkinlaisesta laajennustyöstä, me tarjoamme takuuvarmaa laatua.

Meiltä saat myös asbestikartoitukset ja asbestipurkutyöt.

Markkistenkuja 8, 20960 Turku
050 3846207Siirry kotisivuille
Timantti Turku Oy logo

Timantti Turku Oy

Meillä Timantti Turku Oy:ssä on koulutettu henkilökunta, ajanmukainen ja asiaankuuluva kalusto sekä turvallinen työtapa, jolla varmistamme niin henkilökunnan kuin muidenkin ihmisten turvallisuuden purkutöiden aikana. Suorittamaamme asbestipurkuun sisältyy varsinaisten purkutöiden lisäksi myös asbestin turvallinen poiskuljetus sekä purkualueen loppusiivous.

L-S Asbestgroup Oy logo

L-S Asbestgroup Oy

L-S Asbestgroup Oy on erikoistunut asbestin purkutöihin Turun talousalueella. Asbestinpurku on luvanvaraista, joten valitsemalla ammattilaiset olet luotettavissa käsissä.

Yrityksemme toimialue on Lounais-Suomi, mutta sopimuksesta menemme kauemmaksikin. Yrityksen omistajana toimii Jari Kallionpää. Hänellä on kokemusta asbestin kanssa työskentelystä jo yli 10 vuodelta Turussa ja muualla Suomessa.

Pyydä tarjous asbestipurku- tai muista purkupalveluista!

Remppalaina logo

Löydä edullinen rahoitus remonttiin!

Remppalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Löydä paras rahoitus remontillesi jo tänään! Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top