Asbestipurku Vaasa

Päivitetty: 19.1.2022

Sparal oy logo

Sparal Oy

Asbesti on yleisesti käytetty aine vanhemmissa rakennuksissa, mutta sitä esiintyy jopa laivoissa sekä joissakin autojen osissa. Asbestityö suoritetaan joitain poikkeuksia lukuun ottamatta aina alipaineistettuna ja jätteet toimitetaan tiiviisti pakattuna luvanvaraiseen loppusijoituspaikkaan. Asbestipurkutöistä tehdään ilmoitus viranomaisille ja työsuoritus vaatii erikoiskoulutuksen sekä luvat.

VV-Kuivaus Vaasa Oy logo

VV-Kuivaus Vaasa Oy

Jos asbestikartoituksesta löytyy asbestia, purku tehdään asbestipurkutyönä Aluehallintoviraston Työsuojeluhallinnon ohjeen mukaan. Asbestipurkutyön saa suorittaa vain asbestipurkutyöluparekisterissä oleva yritys kuten VV-Kuivaus. Siihen tarvitaan myös työsuojeluviranomaisen lupa eli valtuutus. Valitsemalla kumppanin, joka tekee sekä kartoituksen että purkutyön vältyt turhilta yllätyksiltä.

Pyydä tarjous asbestipurku- tai muista purkupalveluista!

Remppalaina logo

Löydä edullinen rahoitus remonttiin!

Remppalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Löydä paras rahoitus remontillesi jo tänään! Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top