Asbestipurku Vantaa

Päivitetty: 19.1.2022

Asbestikymppi Oy logo

Asbestikymppi oy

Teemme asbestipurkutyöt yleensä hyödyntäen osastointijärjestelmää, joka tarkoittaa käytännössä, että työn alla oleva alue eristetään ensin huolellisesti muista tiloista. Tämän jälkeen työstettävä tila alipaineistetaan, joka estää asbestipölyn ja muiden mahdollisten epäpuhtauksien siirtymisen työstettävän tilan ulkopuolelle.

MH-Racing Oy logo

MH-Racing Oy

MH-Racing tekee asbesti­purkuja Espoossa sekä muualla pääkaupunki­seudulla. Asbestilla tarkoitetaan kuitumaista silikaatti­mineraalia, jota on käytetty rakennus­materiaalina.

Läntinen Teollisuuskatu 11, 02920 Espoo
040 831 2323Siirry kotisivuille
Rakennus Väänänen Oy logo

Rakennus Väänänen Oy

Rakennus Väänänen tekee laadukkaasti asbestipurkutyöt niin pieniin kuin isoihinkin kohteisiin töitä kaihtamatta. Työskentelemme isoissa ja pienissä kohteissa, yhteistyössä maalausliikkeiden, putkiliikkeiden ja muiden rakennusliikkeiden kanssa. Teemme asbestipurkutyöt yksityisten, yritysten kuin julkisen puolen toimijoiden rakennuskohteissa.

AHA-Best Oy logo

AHA-Best Oy

Yrityksemme toimipisteet sijaitsevat kahdella eri paikkakunnalla: Tuusulassa ja Kouvolassa. Toimialueeseemme kuuluvat pääkaupunkiseutu, Kymenlaakso, Etelä-Karjala, Pirkanmaa, Uusimaa, Häme sekä Varsinais-Suomi. Lisäksi toimimme muualla Suomessa sopimuksen mukaan. Katso myös asbestipurku Helsinki, asbestipurku Espoo ja Vantaa sekä purkutyöt Helsinki.

Abetec oy logo

Abetec Oy

Abetec on turvallinen valinta silloin, kun tarvitset luotettavaa, vastuullista ja ammattitaitoista asbestipurkajaa remonttikohteeseesi. Olemme asbestipurkutöiden vastuullinen ja asiantunteva toimija, joka hoitaa remontointikohteen purkutyöt aina tarkasti, tehokkaasti ja ennen kaikkea turvallisesti, puhdasta sisäilmaa vaalien.

Päivöläntie 15F, 00730 Helsinki
0400 383 090Siirry kotisivuille
Rakennustimantti oy logo

Rakennustimantti oy

Suoritamme asbestityöt kaikenlaisissa kohteissa laajalla toimialueellamme: Helsinki, Espoo, Vantaa, Nurmijärvi ja muu Uusimaa sekä koko Etelä-Suomi. Palvelemme asbesti- ja haitta-aineasioissa yksityis- ja yritysasiakkaita sekä muita rakennusalan yrityksiä.

Makoto Oy logo

Makoto Oy

Asbestipurkutyö on luvanvaraista toimintaa. Etelä-Suomen aluehallintovirasto on valtuuttanut Makoton tekemään asbestipurkutöitä Suomessa. Kaikki asbestipurkuja tekevät työntekijämme ovat suorittaneet asbestipurkutyökurssin.

Pyydä tarjous asbestipurku- tai muista purkupalveluista!

Remppalaina logo

Löydä edullinen rahoitus remonttiin!

Remppalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Löydä paras rahoitus remontillesi jo tänään! Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top