Asbestikartoitus Espoo

Päivitetty: 19.1.2022

Asbesti- ja kuitulaboratorio Oy

Asbesti- ja kuitulaboratorio Oy

Ammattitaitoisen palvelun ja huipputeknologian avulla takaamme luotettavan, nopean ja varman analyysin asiakkaillemme. Purku- ja saneeraustöihin vaadittava analyysi hoituu asbestilaboratoriossamme vaivattomasti.

Espoon Rakennustarvike Oy, Karapellontie 8, 02610 Espoo
044 706 5301Siirry kotisivuille
Pohjolan Asbestikartoitus Oy logo

Pohjolan Asbestikartoitus Oy

Teemme lakisääteiset asbesti- ja haitta-ainekartoitukset pääkaupunkiseudulla. (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Lohja, Nummela). Asbestikartoitus tulee tehdä, jos olet remontoimassa ennen v. 1994 valmistunutta asuntoa. Haitta-ainekartoitus tarvitaan esim. vanhan omakotitalon purkua varten.

Insinööritoimisto K. Parila Oy logo

Insinööritoimisto K. Parila Oy

Sertifioidun asbesti- ja haitta-aineasiantuntijan tekemät luotettavat ja laadukkaat asbestikartoitukset nopealla aikataululla ja kilpailukykyiseen hintaan.

MH-Racing Oy logo

MH-Racing Oy

Espoosta muulle pääkaupunkiseudulle palvelevan MH-Racing Oy:n asbesti- ja haitta-ainekartoitus selvittää kiinteistöjen rakenteissa mahdollisesti piilevät terveydelle haitalliset aineet ja rakennusmateriaalit. Yleisin niistä on asbesti, joka koostuu kuitumaisista silikaattimineraaleista ja joka voi pahimmillaan aiheuttaa syöpää.

Läntinen Teollisuuskatu 11, 02920 Espoo
040 831 2323Siirry kotisivuille
Insinööritoimisto seppo levy oy logo

Insinööritoimisto seppo levy oy

Asbestikartoitus on tehtävä kaikissa ennen vuotta 1994 rakennetuissa taloissa purun tai remontoinnin yhteydessä. Asbestikartoituksella kartoitetaan sisältääkö remontoitava tai purettavan rakennusosa asbestia. Kartoituksessa tunnistetaan asbestityyppi, määrä (ala), asbestin pölyävyys ja tehdään toimenpidesuunnitelma purusta. Lisäksi merkitään kuviin rakenteisiin jätetty asbesti tulevaisuuden remontteja ja korjauksia varten.

Asbestikymppi Oy logo

Asbestikymppi oy

Asbestikymppi on Espoon ja muun Etelä-Suomen alueella toimiva yritys, joka tekee asbestikartoitukset ja asbestipurkutyöt yli 20 vuoden kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla. Meiltä löytyy tarvittava asiantuntemus ja osaaminen asbestitöiden suorittamiseen turvallisesti alusta loppuun saakka.

Gles Purku- ja Puhdistuspalvelu Oy logo

Gless

Gles tekee asbestipurkutyöt ammattitaidolla ja viranomaisten määräyksiä noudattaen.

Asbestia sisältävien kohteiden purku on erityistä ammattitaitoa vaativaa työtä. Purettavasta kohteesta tehdään asbestikartoitus, jossa selvitetään kohteessa mahdollisesti olevan asbestin sijainti, laatu, määrä ja pölyävyys.

Kalkkikiventie 5, 04300 Tuusula
0502400Siirry kotisivuille
JL Suunnittelu Oy logo

JL Suunnittelu Oy

Asbesti on ikivanha rakennusaine, joka mahdollisti kestävien ja kevyiden esineiden valmistamisen. Asbestia käytettiin yleisesti 1960–1970 -luvuilla rakennusalalla, telakoilla, voimalaitoksissa, autojen ja muiden ajoneuvojen asennus-, korjaus- ja huoltotöissä sekä teollisuudessa. 

Pyydä tarjous asbestikartoituksesta

Remppalaina logo

Löydä edullinen rahoitus remonttiin!

Remppalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Löydä paras rahoitus remontillesi jo tänään! Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Lisää tietoa Espoon asbestikartoituksia tekevistä yrityksistä tiedossa myöhemmin!

On erittäin tärkeää, että asbestikartoituksen suorittaa asiantuntevin ja osaavin taho. Työn lopputuloksella on erittäin suuri merkitys rakennuksen tulevaisuuden kannalta sekä sen asukkaiden turvallisuuden takaamisen vuoksi. Kannattaakin siis perehtyä kunnolla ja käyttää riittävästi aikaa sopivimman asiantuntijayrityksen löytämiseen. Vertailemalla ja kyselemällä löytää varmasti sen parhaimman vaihtoehdon omiin tarkoituksiin!

Me olemme tehneet tuon vertailutyön omalta osaltamme juuri Sinua varten. Suosittelemamme yritykset ovat kiistatta Suomen parhaimmistoa ja juuri sen vuoksi voit huoletta tilata palvelun ja luottaa yrityksen tarjoamaan lopputulokseen. Asbestiremonttisi tulee sujumaan erityisen hyvin ja huolettomasti, ja urakoitsijat voivat luottaa raportin tarjoamiin tietoihin.

Tiedätkö hyvän asbestikartoituksen tekijän?

Listamme parhaista asbestin kanssa työskentelevistä yrityksistä ei tule varmasti ikinä olemaan valmis! Siispä jos tiedät jonkun kovan luokan tekijän, vinkkaa siitä ihmeessä meille sähköpostiin asbestikartoitusinfo(a)gmail.com! Haluamme laajentaa tarjontaamme niin, että Suomen jokaisesta kolkasta löytyy varmasti vastaus asbestikartoitusta tarvitsevan tahon ongelmiin! Suosittele siis tuttua yritystäsi meille, niin olemme yhteydessä tähän tekijään ja selvitämme, josko heistä olisi sopiva jatko huipulle tekijälistallemme!

Jos olet itse yrittäjä, ja mielestäsi tuntuu, että olet paikkasi ansainnut listallamme, ole ihmeessä yhteydessä! Kovat tekijät ovat aina tervetulleita!

Miksi asbestikartoituksen tekijällä on merkitystä?

Sinänsä kaikki asbestikartoitusta tekevät yritykset ovat todella laadukkaita ja varmasti asiantuntevia, mikäli ne ovat saaneet luvan suorittaa kartoituksen. Tämä on aina laadun tae hyvistä tuloksista sekä turvallisista työtavoista. Mutta pelkästään teknisen suorituksen hyvin tekeminen ei kerro koko kuvaa yrityksestä, sillä rakennusalalla toimiminen on paljon muutakin kuin konkreettisen työsuorituksen tekemistä. Tässäpä siis kolme tärkeintä syytä, miksi tekijä kannattaa valita huolella:

  1. Inhimilliset syyt – Tuleeko valitsemasi yritys varmasti toimeen muiden työmaalla toimivien henkilöiden kanssa? Varsinkin asbestitöitä tehdessä on ensiarvoisen tärkeää, että kaikki pystyvät toimivaan mahdollisimman hyvin yhteen, eikä kukaan lähde sooloilemaan. Olemme kuitenkin kaikki ihmisiä ja erilaisia, ja on täysin ymmärrettävää, ettei kaikkien kemiat yksinkertaisesti kohtaa. Niimpä kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti tähän. Ja tärkeintä on totta kai, että toimiva yritys tulee mahdollisimman hyvin toimeen asiakkaan kanssa.
  2. Luotettavuus – Vaikka kaikilla asbestikartoitusta tekevillä yrityksillä on lupa tehdä kartoitus, ja heidän toimintatapansa on tämän takia aina turvallisia, ei se välttämättä kerro koko totuutta. Kun yritys on mahdollisimman luotettava, toimittaa se tulokset sovittuna ajankohtana, usein jopa aiemmin, suorittaa se kaikki työvaiheet ajallaan sovitussa järjestyksessä ja laskuissa ei ole varmasti yllättäviä ylimääräisiä kuluja.
  3. Verkostot – Hyvä tekijä tuntee muita rakennusalan huippuja, ja hän osaa varmasti suositella parhaan yrityksen tekemään loput asbestiin liittyvät toimenpiteet sekä yleisesti muutkin rakennustyöt. Hyvät kontaktit ovat aina kultaakin arvokkaampia, ja erityisesti tähän seikkaan kannattaa kiinnittää huomiota, luonnollisesti muita unohtamatta. Nykyään painotetaan verkostoitumista kaikessa, eikä missään nimessä turhaan!

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top