Asbestikartoitusta tekevät yritykset Espoossa

Pyydä tarjous asbesti- tai haitta-ainekartoituksesta useammalta alan asiantuntijalta samalla helpolla tarjouspyyntölomakkeella.

Asbestikartoitus Espoo

MH-Racing Oy logo

MH-Racing Oy

Espoosta muulle pääkaupunkiseudulle palvelevan MH-Racing Oy:n asbesti- ja haitta-ainekartoitus selvittää kiinteistöjen rakenteissa mahdollisesti piilevät terveydelle haitalliset aineet ja rakennusmateriaalit. Yleisin niistä on asbesti, joka koostuu kuitumaisista silikaattimineraaleista ja joka voi pahimmillaan aiheuttaa syöpää.

Läntinen Teollisuuskatu 11, 02920 Espoo
040 831 2323Siirry kotisivuille
Insinööritoimisto seppo levy oy logo

Insinööritoimisto seppo levy oy

Asbestikartoitus on tehtävä kaikissa ennen vuotta 1994 rakennetuissa taloissa purun tai remontoinnin yhteydessä. Asbestikartoituksella kartoitetaan sisältääkö remontoitava tai purettavan rakennusosa asbestia. Kartoituksessa tunnistetaan asbestityyppi, määrä (ala), asbestin pölyävyys ja tehdään toimenpidesuunnitelma purusta. Lisäksi merkitään kuviin rakenteisiin jätetty asbesti tulevaisuuden remontteja ja korjauksia varten.

Asbestikymppi Oy logo

Asbestikymppi oy

Asbestikymppi on Espoon ja muun Etelä-Suomen alueella toimiva yritys, joka tekee asbestikartoitukset ja asbestipurkutyöt yli 20 vuoden kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla. Meiltä löytyy tarvittava asiantuntemus ja osaaminen asbestitöiden suorittamiseen turvallisesti alusta loppuun saakka.

Gles Purku- ja Puhdistuspalvelu Oy logo

Gless

Gles tekee asbestipurkutyöt ammattitaidolla ja viranomaisten määräyksiä noudattaen.

Asbestia sisältävien kohteiden purku on erityistä ammattitaitoa vaativaa työtä. Purettavasta kohteesta tehdään asbestikartoitus, jossa selvitetään kohteessa mahdollisesti olevan asbestin sijainti, laatu, määrä ja pölyävyys.

Kalkkikiventie 5, 04300 Tuusula
0502400Siirry kotisivuille
JL Suunnittelu Oy logo

JL Suunnittelu Oy

Asbesti on ikivanha rakennusaine, joka mahdollisti kestävien ja kevyiden esineiden valmistamisen. Asbestia käytettiin yleisesti 1960–1970 -luvuilla rakennusalalla, telakoilla, voimalaitoksissa, autojen ja muiden ajoneuvojen asennus-, korjaus- ja huoltotöissä sekä teollisuudessa. 

Asbesti- ja kuitulaboratorio Oy

Asbesti- ja kuitulaboratorio Oy

Ammattitaitoisen palvelun ja huipputeknologian avulla takaamme luotettavan, nopean ja varman analyysin asiakkaillemme. Purku- ja saneeraustöihin vaadittava analyysi hoituu asbestilaboratoriossamme vaivattomasti.

Espoon Rakennustarvike Oy, Karapellontie 8, 02610 Espoo
044 706 5301Siirry kotisivuille
Pohjolan Asbestikartoitus Oy logo

Pohjolan Asbestikartoitus Oy

Teemme lakisääteiset asbesti- ja haitta-ainekartoitukset pääkaupunkiseudulla. (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Lohja, Nummela). Asbestikartoitus tulee tehdä, jos olet remontoimassa ennen v. 1994 valmistunutta asuntoa. Haitta-ainekartoitus tarvitaan esim. vanhan omakotitalon purkua varten.

Insinööritoimisto K. Parila Oy logo

Insinööritoimisto K. Parila Oy

Sertifioidun asbesti- ja haitta-aineasiantuntijan tekemät luotettavat ja laadukkaat asbestikartoitukset nopealla aikataululla ja kilpailukykyiseen hintaan.

Pyydä tarjous asbestipurku- tai muista purkupalveluista!