Asbestikartoitus Hämeenlinna

Päivitetty: 19.1.2022

Hämeen Asbestipurku Oy Logo

Hämeen Asbestipurku Oy

Hämeen Asbestipurku Oy on asbestitöiden asiantuntija. Suoritamme asbestipurkutyöt ammattitaitoisesti kaikenkokoisissa kohteissa. Käytössämme on alan uusimmat koneet ja laitteet, joiden avulla purkutyöt onnistuvat turvallisesti – ammattitaitoista henkilökuntaamme unohtamatta. Toimimme pääasiassa Hämeenlinnan seudulla ja Etelä-Suomessa.

Janarak oy logo

Janarak oy

Mikäli rakennus on rakennettu ennen vuotta 1994 ja remontointi tai purkutyöt ovat ajankohtaisia, on syytä suorittaa asbestikartoitus. Teemme puolueettomat lakisääteiset asbesti- ja haitta-ainekartoitukset, yksittäiset näytteiden otot, sekä toimitamme valmiit lausunnot luotettavasti.

Pyrimme tekemään kartoitukset niin kuluttajille kuin taloyhtiöillekin aina kahden päivän sisällä työn tilauksesta ja antamaan tulokset viikon sisällä kartoittamisesta.

Teemme asbestitutkimuksia Kanta-Hämeen ja pääkaupunkiseudun alueella.

Hämeen Asbestiapu Arreset Oy logo

Hämeen Asbestiapu Arreset Oy

Olemme saneeraustöiden vankka ammattilainen Etelä-Suomen alueella.

Pääasiallisia toimialueitamme ovat Hämeenlinna lähiympäristöineen, Valkeakoski, Riihimäki ja Hyvinkää.

Suoritamme luotettavasti ja tarkasti erilaiset purkutyöt, pääasiassa asbestipurkutyöt, joihin meillä on jo 20 vuoden kokemus. Hämeen Aluehallintovirasto on myöntänyt yrityksellemme asbestipurkutyövaltuutuksen. Käytössämme on koulutettu henkilökunta ja paras nykyaikainen kalusto.

Asbestikymppi Oy logo

Asbestikymppi oy

Asbestikartoitus ja asbestipurku Hämeenlinnan alueella – Asbestikymppi tekee kaikki asbestityöt pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

Vuoden 2016 alussa voimaantulleen lakiuudistuksen myötä asbestikartoitus on pakollinen vaihe ennen purkutöitä kaikissa ennen vuotta 1994 valmistuneissa rakennuksissa. Kartoituksessa otetaan materiaaleista tarvittavat näytteet, jotka lähetetään tutkittavaksi laboratorioon. Yhteistyölaboratoriossamme on käytössä pyyhkäisyelektronimikroskooppi, jolla mahdollinen asbesti saadaan analysoitua tarkimmalla mahdollisella tavalla ja materiaalien asbestipitoisuus selvitettyä 100% varmuudella.

Varsinais-suomen erikoispurku oy logo

Varsinais-suomen erikoispurku oy

Varsinais-Suomen Erikoispurku Oy on loimaalainen asbesti- ja haitta-ainepurkuihin erikoistunut yritys. Hoidamme myös muita alipaineistusta vaativia töitä, kuten pölytöntä purkamista, sekä homepurkuja. Toimimme laajasti Varsinais-Suomen, Satakunnan, Pirkanmaan sekä Kanta-Hämeen alueella. 

KT Kuntotutkimus Oy logo

KT Kuntotutkimus Oy

Asbesti- ja haitta-ainekartoituksella selvitetään kiinteistön haitta-aineisia materiaaleja. Vuotta 1995 ja vanhemmille rakennuksille ja huoneistoille tulee tehdä asbestikartoitus ennen purku- ja saneeraustöiden aloittamista. Lakisääteinen kartoitusraportti toimii myös tarjous- ja turvallisuusasiakirjana.

Savo-Karjalan Vesi- ja Ympäristösuunnittelu Oy logo

Savo-Karjalan Vesi- ja Ympäristösuunnittelu Oy

Vuonna 1995 perustetun Savo-Karjalan Vesi- ja Ympäristösuunnittelu Oy:n (SKVY OY) päätoimialat ovat vesihuolto, pohjavesien suojelusuunnitelmat, vesilaitosten riskinarviot ja varautumissuunnitelmat ja verkostosuunnittelu, kunnallistekninensuunnittelu sekä ympäristöpalvelut kuten ympäristölupahakemukset, pilantuneiden maa-alueiden kunnostus, rakennusjätteen kierrätys, MARA-hakemukset, urakoitsijasta riippumattomat kiinteistöjen haitta-aine- ja asbestikartoitukset sekä AVI:n ohjeistuksen mukaiset asbestikartoitusraportit.

Toimii alueella Hämeenlinna

Suomen Sisäilmatutkimus Oy logo

Suomen Sisäilmatutkimus Oy

Suomen Sisäilmatutkimus Oy on vankan kokemuksen omaava asiantuntijaorganisaatio. Olemme saaneet palvelukseemme alan pitkäaikaisia huippuosaajia ympäri Suomea. Pääpaino osaamisessamme on ihmisten terveyteen liittyvien sisäilmaongelmien selvittäminen. Kansankielellä puhutaan usein ” hometutkimuksista ”, mutta sisäilmaongelmia aiheuttavat paljon myös muut orgaaniset ja epäorgaaniset yhdisteet kuten  bakteerit (mm. sädesienet), mineraalivillakuidut, muovimattojen päästöt, formaldehydi, asbesti, fenolit ym. joiden tutkiminen jää usein vähemmälle mahdollista sisäilmaongelmaa selvitettäessä.

Toimii alueella Hämeenlinna

Pyydä tarjous asbestikartoituksesta

Remppalaina logo

Löydä edullinen rahoitus remonttiin!

Remppalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Löydä paras rahoitus remontillesi jo tänään! Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Viimeisimmät artikkelit

Vieritä ylös