Asbestikartoitus Helsinki

Päivitetty: 19.1.2022

Asbesta Oy logo

Asbesta Oy

Asbesta Oy on asbestin asiantuntija. Toteutamme erilaiset asbestityöt vuosien kokemuksella tehokkaasti ja huolellisesti. Olemme työsuojeluviranomaisten valtuuttama asbestialan ammattilainen, joten kaikki työvaiheet suoritetaan turvallisesti ja määräyksiä tarkasti noudattaen. Pyrkimyksenämme on toteuttaa asbestityöt siten, että huomioimme niin asiakkaamme, työntekijöidemme kuin ympäristönkin hyvinvoinnin. Tutustu palveluihimme ja pyydä tarjous asbestitöistä!

Hämeentie 19, 00500 Helsinki
09 670 038Siirry kotisivuille
Labesto Oy logo

Labesto Oy

Labesto Oy:n palveleva henkilöstö selvittää onko kiinteistösi ilmanvaihto kunnossa, kosteutta rakenteissa tai sisältävätkö rakennusmateriaalit haitta-aineita, esimerkiksi terveydelle haitallista asbestia tai kreosoottia.

Niittylänpolku 5, 00620 Helsinki
010 524 8000Siirry kotisivuille
BestLab logo

bestLab Helsinki

Sen sijaan, että etsisit itse Helsingissä toimivan asbestikartoittajan, voit säästää itseltäsi vaivaa antamalla bestLabin etsiä luotettavan kartoittajan puolestasi. Täytä tietosi alta löytyvän lomakkeen kenttiin ja anna meidän järjestää sinulle asbestikartoitus Helsingissä!

geoasbest logo

Geoasbest

GeoAsbest Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva puolueeton asbestikartoituksia ja asbestianalyyseja tarjoava yritys. Meillä asbestikartoitukset tekee asianmukaisesti koulutetut ja pätevät kartoittajat ja asbestianalyysin suorittaa aina mineralogiaan erikoistunut geologi. Tulokset saat tarvittaessa jo seuraavan arkipäivän aikana.

Asbesti -ja haitta-ainekartoitukset Uusimaa logo

Asbesti -ja haitta-ainekartoitukset Uusimaa

Remontti mielessä, mutta purettavan materiaalin haitallisuus askarruttaa? Omistatko kiinteistön tai huoneiston, istutko taloyhtiön hallituksessa tai teetkö isännöintitoimintaa? Meiltä saat puolueetonta ja asiantuntevaa apua asbesti- ja haitta-aineasioissa nopeasti ja kustannustehokkaasti. Lisäksi valvomme, että alalla olevat toimijat tekevät asbestikartoitukset lain vaatimalla tavalla.

Gles Purku- ja Puhdistuspalvelu Oy logo

Gles Purku- ja Puhdistuspalvelu Oy

Gles Purku- ja Puhdistuspalvelu Oy on noin 20 henkeä työllistävä asbestisaneeraus- ja purkuliike. Teemme asbestitöitä Helsingin, Vantaan ja Espoon alueilla. Meillä on aluehallintoviraston myöntämä lakisääteinen asbestipurkutyölupavaltuutus, valtaosa henkilöstöstämme on saanut myös lakisääteisin asbestipurkutyökoulutuksen. Lue lisää:

SKTEC OY logo

SKTEC Oy

Teemme kaikki lakisääteiset haitta-ainekartoitukset nopeasti ja ammattitaidolla. Toimitamme ottamamme näytteet akkreditoituun asbestilaboratorioon. .

ValvoPlan Oy logo

ValvoPlan Oy

Valvoplan on valvontaan ja erilaisiin kartoituksiin erikoistunut konsulttitoimisto. Meidän kauttamme saat laadukkaita palvelukokonaisuuksia nopeasti ja vaivattomasti. Kun kiinteistösi kunto askarruttaa ja haluat tietää mitä on pinnan alla!

Pyydä tarjous asbestikartoituksesta

Remppalaina logo

Löydä edullinen rahoitus remonttiin!

Remppalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Löydä paras rahoitus remontillesi jo tänään! Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Asbestikartoitus ja haitta-ainetutkimus Helsingin alueella

On erittäin tärkeää, että asbestikartoituksen suorittaa asiantuntevin ja osaavin taho. Työn lopputuloksella on erittäin suuri merkitys rakennuksen tulevaisuuden kannalta sekä sen asukkaiden turvallisuuden takaamisen vuoksi. Kannattaakin siis perehtyä kunnolla ja käyttää riittävästi aikaa sopivimman asiantuntijayrityksen löytämiseen. Vertailemalla ja kyselemällä löytää varmasti sen parhaimman vaihtoehdon omiin tarkoituksiin!

Me olemme tehneet tuon vertailutyön omalta osaltamme juuri Sinua varten. Suosittelemamme yritykset ovat kiistatta Suomen parhaimmistoa ja juuri sen vuoksi voit huoletta tilata palvelun ja luottaa yrityksen tarjoamaan lopputulokseen. Asbestiremonttisi tulee sujumaan erityisen hyvin ja huolettomasti, ja urakoitsijat voivat luottaa raportin tarjoamiin tietoihin.

Tiedätkö hyvän asbestikartoituksen tekijän?

Listamme parhaista asbestin kanssa työskentelevistä yrityksistä ei tule varmasti ikinä olemaan valmis! Siispä jos tiedät jonkun kovan luokan tekijän, vinkkaa siitä ihmeessä meille sähköpostiin asbestikartoitusinfo(a)gmail.com! Haluamme laajentaa tarjontaamme niin, että Suomen jokaisesta kolkasta löytyy varmasti vastaus asbestikartoitusta tarvitsevan tahon ongelmiin! Suosittele siis tuttua yritystäsi meille, niin olemme yhteydessä tähän tekijään ja selvitämme, josko heistä olisi sopiva jatko huipulle tekijälistallemme!

Jos olet itse yrittäjä, ja mielestäsi tuntuu, että olet paikkasi ansainnut listallamme, ole ihmeessä yhteydessä! Kovat tekijät ovat aina tervetulleita!

Miksi asbestikartoituksen tekijällä on merkitystä?

Sinänsä kaikki asbestikartoitusta tekevät yritykset ovat todella laadukkaita ja varmasti asiantuntevia, mikäli ne ovat saaneet luvan suorittaa kartoituksen. Tämä on aina laadun tae hyvistä tuloksista sekä turvallisista työtavoista. Mutta pelkästään teknisen suorituksen hyvin tekeminen ei kerro koko kuvaa yrityksestä, sillä rakennusalalla toimiminen on paljon muutakin kuin konkreettisen työsuorituksen tekemistä. Tässäpä siis kolme tärkeintä syytä, miksi tekijä kannattaa valita huolella:

Inhimilliset syyt – Tuleeko valitsemasi yritys varmasti toimeen muiden työmaalla toimivien henkilöiden kanssa? Varsinkin asbestitöitä tehdessä on ensiarvoisen tärkeää, että kaikki pystyvät toimivaan mahdollisimman hyvin yhteen, eikä kukaan lähde sooloilemaan. Olemme kuitenkin kaikki ihmisiä ja erilaisia, ja on täysin ymmärrettävää, ettei kaikkien kemiat yksinkertaisesti kohtaa. Niimpä kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti tähän. Ja tärkeintä on totta kai, että toimiva yritys tulee mahdollisimman hyvin toimeen asiakkaan kanssa.

Luotettavuus – Vaikka kaikilla asbestikartoitusta tekevillä yrityksillä on lupa tehdä kartoitus, ja heidän toimintatapansa on tämän takia aina turvallisia, ei se välttämättä kerro koko totuutta. Kun yritys on mahdollisimman luotettava, toimittaa se tulokset sovittuna ajankohtana, usein jopa aiemmin, suorittaa se kaikki työvaiheet ajallaan sovitussa järjestyksessä ja laskuissa ei ole varmasti yllättäviä ylimääräisiä kuluja.

Verkostot – Hyvä tekijä tuntee muita rakennusalan huippuja, ja hän osaa varmasti suositella parhaan yrityksen tekemään loput asbestiin liittyvät toimenpiteet sekä yleisesti muutkin rakennustyöt. Hyvät kontaktit ovat aina kultaakin arvokkaampia, ja erityisesti tähän seikkaan kannattaa kiinnittää huomiota, luonnollisesti muita unohtamatta. Nykyään painotetaan verkostoitumista kaikessa, eikä missään nimessä turhaan!

Mitä asbestikartoitus sisältää?

Yleensä asbestikartoituksen tekee koulutettu alan asiantuntija (AHA-asiantuntija), jolla on riittävä ammattipätevyys. Koska asbestipöly on haitallista terveydelle jäädessään sisäilmaan, niin tämän takia kartoituksessa otettavat näytteet otetaan aina ammattilaisen toimesta mahdollisimman pölyämättömästi. Usein asbestinäytteiden tulokset ja raportti pystytään toimittamaan jo saman päivän aikana. Jos olet suunnittelemassa remonttia, niin muista lähettää tarjouspyyntö kuitenkin hyvissä ajoin, että saat parhaan mahdollisen hinnan kartoitukselle.

Näin kartoittaja toimii:

  1. Otetaan asbestinäytteitä purettaviksi suunnitelluista rakenteesta
  2. Kartoittaja lähettää asbestinäytteet laboratorioon tutkittavaksi
  3. Kartoittaja toimittaa laboratoriosta saamansa vastaukset asbestikartoituksen tilaajalle sekä raportin asbestikartoituksesta.

Asbestikartoituksen hinta

Helsingin alueella ja koko pääkaupunkiseudulla hinnat voivat vaihdella aina noin 200 – 500 euron välillä. Kartoitettavan alueen pinta-ala  sekä myös kartoituksessa otettavien näytteiden määrä vaikuttavat kartoituksen hintaan. Parhaan hinnan saat tietää jättämällä tarjouspyynnön alapuolella olevalla tarjouspyyntölomakkeella ja muut yksityiskohdat kannattaa sopia ja selvittää valitsemasi yrityksen kanssa tarkemmin.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top