Asbestikartoitus Joensuu

Päivitetty: 19.1.2022

Srtp oy logo

Srtp Oy

Suomen Rakennusterveyspalvelut Oy eli SRTP on vuonna 2007 perustettu insinööritoimisto Joensuussa. SRTP on vuosien varrella erikoistunut sisäilma- ja kuntotutkimuksiin sekä korjausrakentamisen konsultointipalveluihin. Yrityksen missio on parantaa rakennetun ympäristön terveellisyyttä ja turvallisuutta mahdollisimman laaja-alaisin palveluin. Palvelut on tuotettu asiakaslähtöisesti ajatuksena tukea ja palvella koko pitkän matkan lähtötilanteen selvityksestä aina korjausten jälkeisiin laadunvarmistustoimenpiteisiin saakka. Yritys kehittää jatkuvasti toimintaansa niin, että asiakkaiden asettamat tarpeet ja odotukset täyttyvät. Laaduntarkkailua varten on SRTP kehittänyt mm. oman laatujärjestelmän.

Joensuun Erikoissaneeraus Oy logo

Joensuun Erikoissaneeraus Oy

Joensuun Erikoissaneeraus on vuonna 2011 perustettu rakennusliike. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia ja laadukkaita rakennusalan palveluita toiminta-alueenamme koko Pohjois-Karjala ja asiakkainamme julkishallinto, taloyhtiöt, teollisuuden ja kaupan alan yritykset, vakuutusyhtiöt sekä yksityishenkilöt.

WP-Putki logo

WP-Putki

WP-Putki Oy on joensuulainen vuonna 1989 perustettu LVI-alan yritys, jossa työskentelee noin 30 alan rautaista ammattilaista. Tarjoamme kattavasti ja luotettavasti LVI-alan palveluita taloyhtiöille, teollisuudelle ja yksityisasiakkaille. Toimimme Joensuun seudulla ja lähiympäristössä.

Jokiväri Oy logo

Jokiväri Oy

Olemme Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Savossa toimiva korjausrakentamiseen erikoistunut yritys. Palvelemme taloyhtiöitä, yrityksiä ja kotitalouksia vankalla vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla. 

BestLab Dark logo

bestLab Oy

Kaikissa ennen vuotta 1994 valmistuneissa rakennuksissa on ennen purkutöitä sisältäviä remontteja lain mukaan tehtävä asbestikartoitus. Joensuu ja lähiseudut kuuluvat alueisiin, joilla bestLabin yhteistyökumppanit tekevät asbestikartoituksia.

Sisäilmatalo Kärki Oy logo

Sisäilmatalo Kärki Oy

Asbesti- ja haitta-ainekartoituksessa selvitetään rakennuksessa esiintyvät terveydelle tai ympäristölle vaaralliset materiaalit sekä niiden määrä ja sijainti.  Asbestin lisäksi yleisimpiä rakennuksissa esiintyviä haitta-aineita ovat kreosootti, lyijy, PCB, raskasmetallit sekä mikrobit.

Faircon Oy logo

Faircon Oy

Faircon Oy on vuonna 2016 perustettu yksityinen rakennus- ja puhdistusalan yritys. Olemme erikoistuneet teollisuuden puhdistustöihin erilaisin puhallus- ja pesumenetelmin. Nykyaikainen liikkuva kalusto mahdollistaa toimintamme koko maan laajuisesti.

InTeknia Solutions logo

InTeknia Solutions

Palvelemme koko Suomessa. Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Kuopio, Mikkeli, Kouvola, Joensuu, Savonlinna, Kajaani, Lappeenranta, Imatra, Iisalmi, Oulu. Kysy myös muita paikkakuntia.

Lippo Oy logo

Lippo Oy

Iippo Oy on vahvasti purkutöihin erikoistunut yritys. Toteutamme home- ja asbestipurutmittavalla kokemuksella Joensuun ja muun Pohjois-Karjalan alueella. Home- ja asbestipurku on luvanvaraista työtä. Yrityksellemme on vahvan ammattitaidon osoituksena myönnetty asbestipurkulupa.

Pyydä tarjous asbestikartoituksesta

Remppalaina logo

Löydä edullinen rahoitus remonttiin!

Remppalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Löydä paras rahoitus remontillesi jo tänään! Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Lisää tietoa Joensuun asbestikartoituksia tekevistä yrityksistä tiedossa myöhemmin!

On erittäin tärkeää, että asbestikartoituksen suorittaa asiantuntevin ja osaavin taho. Työn lopputuloksella on erittäin suuri merkitys rakennuksen tulevaisuuden kannalta sekä sen asukkaiden turvallisuuden takaamisen vuoksi. Kannattaakin siis perehtyä kunnolla ja käyttää riittävästi aikaa sopivimman asiantuntijayrityksen löytämiseen. Vertailemalla ja kyselemällä löytää varmasti sen parhaimman vaihtoehdon omiin tarkoituksiin!

Me olemme tehneet tuon vertailutyön omalta osaltamme juuri Sinua varten. Suosittelemamme yritykset ovat kiistatta Suomen parhaimmistoa ja juuri sen vuoksi voit huoletta tilata palvelun ja luottaa yrityksen tarjoamaan lopputulokseen. Asbestiremonttisi tulee sujumaan erityisen hyvin ja huolettomasti, ja urakoitsijat voivat luottaa raportin tarjoamiin tietoihin.

Tiedätkö hyvän asbestikartoituksen tekijän?

Listamme parhaista asbestin kanssa työskentelevistä yrityksistä ei tule varmasti ikinä olemaan valmis! Siispä jos tiedät jonkun kovan luokan tekijän, vinkkaa siitä ihmeessä meille sähköpostiin asbestikartoitusinfo(a)gmail.com! Haluamme laajentaa tarjontaamme niin, että Suomen jokaisesta kolkasta löytyy varmasti vastaus asbestikartoitusta tarvitsevan tahon ongelmiin! Suosittele siis tuttua yritystäsi meille, niin olemme yhteydessä tähän tekijään ja selvitämme, josko heistä olisi sopiva jatko huipulle tekijälistallemme!

Jos olet itse yrittäjä, ja mielestäsi tuntuu, että olet paikkasi ansainnut listallamme, ole ihmeessä yhteydessä! Kovat tekijät ovat aina tervetulleita!

Miksi asbestikartoituksen tekijällä on merkitystä?

Sinänsä kaikki asbestikartoitusta tekevät yritykset ovat todella laadukkaita ja varmasti asiantuntevia, mikäli ne ovat saaneet luvan suorittaa kartoituksen. Tämä on aina laadun tae hyvistä tuloksista sekä turvallisista työtavoista. Mutta pelkästään teknisen suorituksen hyvin tekeminen ei kerro koko kuvaa yrityksestä, sillä rakennusalalla toimiminen on paljon muutakin kuin konkreettisen työsuorituksen tekemistä. Tässäpä siis kolme tärkeintä syytä, miksi tekijä kannattaa valita huolella:

  1. Inhimilliset syyt – Tuleeko valitsemasi yritys varmasti toimeen muiden työmaalla toimivien henkilöiden kanssa? Varsinkin asbestitöitä tehdessä on ensiarvoisen tärkeää, että kaikki pystyvät toimivaan mahdollisimman hyvin yhteen, eikä kukaan lähde sooloilemaan. Olemme kuitenkin kaikki ihmisiä ja erilaisia, ja on täysin ymmärrettävää, ettei kaikkien kemiat yksinkertaisesti kohtaa. Niimpä kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti tähän. Ja tärkeintä on totta kai, että toimiva yritys tulee mahdollisimman hyvin toimeen asiakkaan kanssa.
  2. Luotettavuus – Vaikka kaikilla asbestikartoitusta tekevillä yrityksillä on lupa tehdä kartoitus, ja heidän toimintatapansa on tämän takia aina turvallisia, ei se välttämättä kerro koko totuutta. Kun yritys on mahdollisimman luotettava, toimittaa se tulokset sovittuna ajankohtana, usein jopa aiemmin, suorittaa se kaikki työvaiheet ajallaan sovitussa järjestyksessä ja laskuissa ei ole varmasti yllättäviä ylimääräisiä kuluja.
  3. Verkostot – Hyvä tekijä tuntee muita rakennusalan huippuja, ja hän osaa varmasti suositella parhaan yrityksen tekemään loput asbestiin liittyvät toimenpiteet sekä yleisesti muutkin rakennustyöt. Hyvät kontaktit ovat aina kultaakin arvokkaampia, ja erityisesti tähän seikkaan kannattaa kiinnittää huomiota, luonnollisesti muita unohtamatta. Nykyään painotetaan verkostoitumista kaikessa, eikä missään nimessä turhaan!

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top