Asbestikartoitusta tekevät yritykset Joensuussa

Pyydä tarjous asbesti- tai haitta-ainekartoituksesta useammalta alan asiantuntijalta samalla helpolla tarjouspyyntölomakkeella.

Asbestikartoitus Joensuu

Srtp oy logo

Srtp Oy

Suomen Rakennusterveyspalvelut Oy eli SRTP on vuonna 2007 perustettu insinööritoimisto Joensuussa. SRTP on vuosien varrella erikoistunut sisäilma- ja kuntotutkimuksiin sekä korjausrakentamisen konsultointipalveluihin. Yrityksen missio on parantaa rakennetun ympäristön terveellisyyttä ja turvallisuutta mahdollisimman laaja-alaisin palveluin. Palvelut on tuotettu asiakaslähtöisesti ajatuksena tukea ja palvella koko pitkän matkan lähtötilanteen selvityksestä aina korjausten jälkeisiin laadunvarmistustoimenpiteisiin saakka. Yritys kehittää jatkuvasti toimintaansa niin, että asiakkaiden asettamat tarpeet ja odotukset täyttyvät. Laaduntarkkailua varten on SRTP kehittänyt mm. oman laatujärjestelmän.

Joensuun Erikoissaneeraus Oy logo

Joensuun Erikoissaneeraus Oy

Joensuun Erikoissaneeraus on vuonna 2011 perustettu rakennusliike. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia ja laadukkaita rakennusalan palveluita toiminta-alueenamme koko Pohjois-Karjala ja asiakkainamme julkishallinto, taloyhtiöt, teollisuuden ja kaupan alan yritykset, vakuutusyhtiöt sekä yksityishenkilöt.

WP-Putki logo

WP-Putki

WP-Putki Oy on joensuulainen vuonna 1989 perustettu LVI-alan yritys, jossa työskentelee noin 30 alan rautaista ammattilaista. Tarjoamme kattavasti ja luotettavasti LVI-alan palveluita taloyhtiöille, teollisuudelle ja yksityisasiakkaille. Toimimme Joensuun seudulla ja lähiympäristössä.

Jokiväri Oy logo

Jokiväri Oy

Olemme Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Savossa toimiva korjausrakentamiseen erikoistunut yritys. Palvelemme taloyhtiöitä, yrityksiä ja kotitalouksia vankalla vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla. 

BestLab Dark logo

bestLab Oy

Kaikissa ennen vuotta 1994 valmistuneissa rakennuksissa on ennen purkutöitä sisältäviä remontteja lain mukaan tehtävä asbestikartoitus. Joensuu ja lähiseudut kuuluvat alueisiin, joilla bestLabin yhteistyökumppanit tekevät asbestikartoituksia.

Sisäilmatalo Kärki Oy logo

Sisäilmatalo Kärki Oy

Asbesti- ja haitta-ainekartoituksessa selvitetään rakennuksessa esiintyvät terveydelle tai ympäristölle vaaralliset materiaalit sekä niiden määrä ja sijainti.  Asbestin lisäksi yleisimpiä rakennuksissa esiintyviä haitta-aineita ovat kreosootti, lyijy, PCB, raskasmetallit sekä mikrobit.

Faircon Oy logo

Faircon Oy

Faircon Oy on vuonna 2016 perustettu yksityinen rakennus- ja puhdistusalan yritys. Olemme erikoistuneet teollisuuden puhdistustöihin erilaisin puhallus- ja pesumenetelmin. Nykyaikainen liikkuva kalusto mahdollistaa toimintamme koko maan laajuisesti.

InTeknia Solutions logo

InTeknia Solutions

Palvelemme koko Suomessa. Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Kuopio, Mikkeli, Kouvola, Joensuu, Savonlinna, Kajaani, Lappeenranta, Imatra, Iisalmi, Oulu. Kysy myös muita paikkakuntia.

Lippo Oy logo

Lippo Oy

Iippo Oy on vahvasti purkutöihin erikoistunut yritys. Toteutamme home- ja asbestipurutmittavalla kokemuksella Joensuun ja muun Pohjois-Karjalan alueella. Home- ja asbestipurku on luvanvaraista työtä. Yrityksellemme on vahvan ammattitaidon osoituksena myönnetty asbestipurkulupa.

Pyydä tarjous asbestipurku- tai muista purkupalveluista!