Asbestikartoituksen tekijät Jyväskylä

Päivitetty: 18.1.2022

Asbestikartoitus Jyväskylä

JT Asbesti Oy logo

JT Asbesti Oy

Palvelemme rakennusliikkeitä, yksityisiä remontoijia, teollisuutta ja taloyhtiöitä valtakunnallisesti yli 20 vuoden kokemuksella. Toimipisteemme löytyvät Jyväskylästä ja Oulun läheisyydestä Kempeleestä.

Antinniityntie 5d, 40250 Jyväskylä
0400 514 504Siirry kotisivuille
As-Timantti Oy logo

As-Timantti Oy

As-Timantti Oy:n erikoistumisalueita ovat timanttiporaus ja timanttisahaus sekä asbestipurku ja muut purkutyöt. Päätoimialuemme on Jyväskylä lähiympäristöineen mutta toimimme myös muualla Suomessa. Palvelemme niin pieniä kuin suuriakin yrityksiä – kotitalouksia unohtamatta.

Faircon Oy logo

Faircon Oy

Faircon Oy on vuonna 2016 perustettu yksityinen rakennus- ja puhdistusalan yritys. Olemme erikoistuneet teollisuuden puhdistustöihin erilaisin puhallus- ja pesumenetelmin. Nykyaikainen liikkuva kalusto mahdollistaa toimintamme koko maan laajuisesti.

Toiminta-aluemme asbestipurku- ja asbestikartoituksissa on: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kuopio, Joensuu, Mikkeli, Jyväskylä, sekä tarvittaessa koko muu Suomi.

JS-Purku Oy logo

JS-Purku Oy

JS-Purku OY on vuonna 2014 Jyväskylässä perustettu yritys.

Tarjoamme erilaiset purkutyöt niin yrityksille, kuin yksityisillekin luotettavasti ja ammattitaitoisella otteella.

Ahosen Palvelut Oy logo

Ahosen Palvelut Oy

Tarjoamme monipuolista eristys- ja purku-urakointia Keski-Suomen alueella. Palvelumme lähtökohtana ovat asiakkaan toiveet, jotka haluamme täyttää mahdollisimman hyvin.

Toimii alueella Jyväskylä

Kasbitek Oy logo

Kasbitek Oy

Asbesti, silikaattimineraalit ja PAH-yhdisteet − useat rakennusmateriaalit sisältävät näitä haitta-aineita, jotka ovat tunnettuja aiheuttamistaan vakavista terveysriskeistä. Siksi onkin tärkeää, että näitä materiaaleja sisältävien rakennusten korjaus ja purku sekä jätteiden hävitys suoritetaan asiantuntevasti Kiwa Inspectan ammattitaitoisen asbestikartoituksen tai haitta-ainekartoituksen jälkeen.

Tähtitarkastus oy logo

Tähtitarkastus oy

Terveydelle vaarallista asbestia löytyy lähes jokaisesta vanhasta rakennuksesta. Laki vaatii asbestikartoituksen tekoa kaikkiin ennen vuotta 1994 valmistuneisiin rakennuksiin, joissa on tarkoitus tehdä remonttia tai purkaa rakenteita. VTT-sertifioitu asiantuntijamme tekee kartoitukset kohteen vaatimassa laajuudessa kustannustehokkaasti ja turvallisesti.

Star Rakennus- ja kuivauspalvelut Oy logo

Star Rakennus- ja kuivauspalvelut Oy

Missä voimme auttaa? Tilaa meiltä märkätilojen kuntotarkastukset, kosteusvauriokohteiden arvioinnit, kosteusmittaukset tai lämpökuvaukset.

Vasarakatu 9 B, 40320 Jyväskylä
020 110 7400Siirry kotisivuille
Keski-Suomen Kuivaustekniikka Oy logo

Keski-Suomen Kuivaustekniikka Oy

Kosteuskartoitusten ja erilaisten rakennusteknisten mittausten lisäksi toteutamme ammattitaidolla muun muassa linjasaneerauksia, vahinkojen korjaustöitä ja huoneistoremontteja. Tervetuloa!

Keski-Suomen Tarkastustalo Oy logo

Keski-Suomen Tarkastustalo Oy

Kun kaipaat ammattilaista tekemään kiinteistössäsi kuntotutkimuksia tai kosteusmittauksia, ota ammattilaisiimme yhteyttä.

Toimii alueella Jyväskylä

Pyydä tarjous asbestikartoituksesta

Miksi asbestikartoituksen tekijällä on merkitystä?

Sinänsä kaikki asbestikartoitusta tekevät yritykset ovat todella laadukkaita ja varmasti asiantuntevia, mikäli ne ovat saaneet luvan suorittaa kartoituksen. Tämä on aina laadun tae hyvistä tuloksista sekä turvallisista työtavoista. Mutta pelkästään teknisen suorituksen hyvin tekeminen ei kerro koko kuvaa yrityksestä, sillä rakennusalalla toimiminen on paljon muutakin kuin konkreettisen työsuorituksen tekemistä. Tässäpä siis kolme tärkeintä syytä, miksi tekijä kannattaa valita huolella:

Inhimilliset syyt – Tuleeko valitsemasi yritys varmasti toimeen muiden työmaalla toimivien henkilöiden kanssa? Varsinkin asbestitöitä tehdessä on ensiarvoisen tärkeää, että kaikki pystyvät toimivaan mahdollisimman hyvin yhteen, eikä kukaan lähde sooloilemaan. Olemme kuitenkin kaikki ihmisiä ja erilaisia, ja on täysin ymmärrettävää, ettei kaikkien kemiat yksinkertaisesti kohtaa. Niimpä kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti tähän. Ja tärkeintä on totta kai, että toimiva yritys tulee mahdollisimman hyvin toimeen asiakkaan kanssa.

Luotettavuus – Vaikka kaikilla asbestikartoitusta tekevillä yrityksillä on lupa tehdä kartoitus, ja heidän toimintatapansa on tämän takia aina turvallisia, ei se välttämättä kerro koko totuutta. Kun yritys on mahdollisimman luotettava, toimittaa se tulokset sovittuna ajankohtana, usein jopa aiemmin, suorittaa se kaikki työvaiheet ajallaan sovitussa järjestyksessä ja laskuissa ei ole varmasti yllättäviä ylimääräisiä kuluja.

Verkostot – Hyvä tekijä tuntee muita rakennusalan huippuja, ja hän osaa varmasti suositella parhaan yrityksen tekemään loput asbestiin liittyvät toimenpiteet sekä yleisesti muutkin rakennustyöt. Hyvät kontaktit ovat aina kultaakin arvokkaampia, ja erityisesti tähän seikkaan kannattaa kiinnittää huomiota, luonnollisesti muita unohtamatta. Nykyään painotetaan verkostoitumista kaikessa, eikä missään nimessä turhaan!

Mitä asbestikartoitus sisältää?

Yleensä asbestikartoituksen tekee koulutettu alan asiantuntija (AHA-asiantuntija), jolla on riittävä ammattipätevyys. Koska asbestipöly on haitallista terveydelle jäädessään sisäilmaan, niin tämän takia kartoituksessa otettavat näytteet otetaan aina ammattilaisen toimesta mahdollisimman pölyämättömästi. Usein asbestinäytteiden tulokset ja raportti pystytään toimittamaan jo saman päivän aikana. Jos olet suunnittelemassa remonttia, niin muista lähettää tarjouspyyntö kuitenkin hyvissä ajoin, että saat parhaan mahdollisen hinnan kartoitukselle.

Asbestikartoitus ja haitta-ainetutkimus Jyväskylän alueella

On erittäin tärkeää, että asbestikartoituksen suorittaa asiantuntevin ja osaavin taho. Työn lopputuloksella on erittäin suuri merkitys rakennuksen tulevaisuuden kannalta sekä sen asukkaiden turvallisuuden takaamisen vuoksi. Kannattaakin siis perehtyä kunnolla ja käyttää riittävästi aikaa sopivimman asiantuntijayrityksen löytämiseen. Vertailemalla ja kyselemällä löytää varmasti sen parhaimman vaihtoehdon omiin tarkoituksiin!

Me olemme tehneet tuon vertailutyön omalta osaltamme juuri Sinua varten. Suosittelemamme yritykset ovat kiistatta Suomen parhaimmistoa ja juuri sen vuoksi voit huoletta tilata palvelun ja luottaa yrityksen tarjoamaan lopputulokseen. Asbestiremonttisi tulee sujumaan erityisen hyvin ja huolettomasti, ja urakoitsijat voivat luottaa raportin tarjoamiin tietoihin.

Tiedätkö hyvän asbestikartoituksen tekijän?

Listamme parhaista asbestin kanssa työskentelevistä yrityksistä ei tule varmasti ikinä olemaan valmis! Siispä jos tiedät jonkun kovan luokan tekijän, vinkkaa siitä ihmeessä meille sähköpostiin. Haluamme laajentaa tarjontaamme niin, että Suomen jokaisesta kolkasta löytyy varmasti vastaus asbestikartoitusta tarvitsevan tahon ongelmiin! Suosittele siis tuttua yritystäsi meille, niin olemme yhteydessä tähän tekijään ja selvitämme, josko heistä olisi sopiva jatko huipulle tekijälistallemme!

Jos olet itse yrittäjä, ja mielestäsi tuntuu, että olet paikkasi ansainnut listallamme, ole ihmeessä yhteydessä! Kovat tekijät ovat aina tervetulleita!

Näin kartoittaja toimii:

  1. Otetaan asbestinäytteitä purettaviksi suunnitelluista rakenteesta
  2. Kartoittaja lähettää asbestinäytteet laboratorioon tutkittavaksi
  3. Kartoittaja toimittaa laboratoriosta saamansa vastaukset asbestikartoituksen tilaajalle sekä raportin asbestikartoituksesta.

Asbestikartoituksen hinta

Haitta-ainetutkimusten ja asbestikartoituksen hinnat voivat vaihdella aina noin 200 – 500 euron välillä. Kartoitettavan alueen pinta-ala sekä myös kartoituksessa otettavien näytteiden määrä vaikuttavat kartoituksen hintaan. Parhaan hinnan saat tietää jättämällä tarjouspyynnön alapuolella olevalla tarjouspyyntölomakkeella ja muut yksityiskohdat kannattaa sopia ja selvittää valitsemasi yrityksen kanssa tarkemmin.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top