Asbestikartoitus Kotka

Päivitetty: 19.1.2022

AHS Asbesti- ja Homesaneeraus Oy logo

AHS Asbesti- ja Homesaneeraus Oy

Asbestia löytyy yhtä lailla kotitalouksista kuin julkisistakin rakennuksista. Jos epäilet, että talossasi tai asunnossasi on asbestia, on syytä tilata heti asbestin kartoitus. Asbestitöitä saa tehdä vain luvan saanut ammattilainen.

Meiltä saat myös homesaneeraustyöt ammattitaidolla. Jos siis kärsit hengitysvaikeuksista tai epäilet muuten, että asunnossasi tai talossasi on hometta, pyydä apuun ammattilainen.

RN-urakointi logo

RN-urakointi

Kaikkiin ennen vuotta 1994 valmistuneisiin rakennuksiin tulee suorittaa tutkimus asbestin varalta ennen mahdollisia remontti- ja purkutöitä. Jos olet hankkimassa asuntoa ja mielit remontoida sitä, muista ottaa tämä kustannus huomioon.

Kyseinen tutkimus tulee dokumentoida asianmukaisesti ja säilytettävä tulevaisuuden varalle. Itse purkutyötä varten tulee tehdä suunnitelma turvallisuuteen liittyen, joka kattaa koko operaation alusta loppuun. Kun ammattilainen hoitaa asbestista eroon hankkiutumisen alusta loppuun, voi remontin aloittaa turvallisin mielin.

Toimii alueella Kotka

Sakki Oy logo

Sakki Oy

1.1.2016 voimaan astuneen lainsäädännön mukaan purkukohteeseen tulee tehdä asbestikartoitus, jos rakennus on valmistunut ennen vuotta 1994.

Meiltä saat lain mukaisen asbestikartoituksen ja teemme myös tarvittaessa asbestipurkutyön.

Tilaa meiltä asbestikartoitus lähettämällä tarjouspyyntö sähköpostitse tai soita ja kysy lisätietoja.

Toimii alueella Kotka

Talotekniikka huttunen logo

Talotekniikka Huttunen

Aluehallintovirasto myönsi Talotekniikka Huttuselle asbestipurkutyölupavaltuutuksen 30.6.2016.

Meillä on omat, uuden asbestilain edellyttämät laitehuoltotilat ja työvälineet.

Luonnollisesti yrityksemme johto ja työntekijät on koulutettu lain edellyttämällä tavalla.

Toimii alueella Kotka

LAB-ACE OY logo

LAB-ACE OY

Tarjoamme nopeaa ja luotettavaa elektronimikroskooppista asbestianalytiikkaa materiaali-, ilma- ja pyyhkäisynäytteille. Teemme asbestianalyysit valmiiksi saman päivän aikana, kun näyte on toimitettu laboratorioon ennen klo 13. Koskee yksittäisiä ja alle viiden näytteen eriä. Teemme myös analyysejä 24/7 erillisen sopimuksen mukaan. Erikoistilauksista sovittava laboratorion kanssa erikseen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Toimii alueella Kotka

Pyydä tarjous asbestikartoituksesta

Remppalaina logo

Löydä edullinen rahoitus remonttiin!

Remppalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Löydä paras rahoitus remontillesi jo tänään! Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top