Asbestikartoitus Kouvola

Päivitetty: 19.1.2022

Homex Oy logo

Homex Oy

Homex Oy on 1997 perustettu, Kouvolan Kuusankoskelta toimiva monialayritys.

Yrityksen erikoisosaamiseen kuuluu asbestikartoitukset, asbestipurkutyöt, rakenne- ja rakennusten purkutyöt, timanttiporaus- ja sahaustyöt sekä öljysäiliöiden puhdistu-, tarkastus- ja käytöstäpoisto sekä säiliöiden purku- ja poistotyöt.

Toimii alueella Kouvola

Kuusaantie 20, 45720 Kuusankoski
050 386 2799Siirry kotisivuille
Asbestikymppi Oy logo

Asbestikymppi oy

Kaikki asbestityöt vankalla kokemuksella Kouvolan alueella – Asbestikymppi on alan ammattilainen, joka tekee sujuvasti kaikki asbestikartoitukset ja asbestipurkutyöt. Olemme toimineet alalla jo yli 20 vuotta ja työntekijöiltämme löytyy kokemusta lukuisista linjasaneerauksista jo ajalta ennen nykyisen asbestilain voimaantuloa, joten käytännön kokemusta meiltä löytyy huomattavasti enemmän verrattuna alan uusiin tekijöihin.

Suomen Sisäilmatutkijat Oy logo

Suomen Sisäilmatutkijat Oy

Suomen Sisäilmatutkijat Oy on erikoistunut home- ja sisäilmaongelmien kartoituksiin ja korjaustöihin. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia ja taloyhtiöitä tarjoamalla ratkaisuja parempaan sisäilman laatuun.

Suomen Sisäilmatutkijat toimivat Helsinki-Lahti-Kouvola-Mikkeli-Jyväskylä alueiden ympäristössä ja tapauskohtaisesti koko Suomessa.

Kymen Asbestipurku ja Romutus Oy logo

Kymen Asbestipurku ja Romutus Oy

Kymen Asbestipurku ja Romutus Oy suorittaa ammattitaidolla erilaiset purkutyöt. Yrityksemme on palvellut rakennusalan ja teollisuuden yrityksiä sekä yksityisasiakkaita jo vuodesta 1996.

Suoritamme kaiken kattavat purkutyöt rakennuksille ja teollisuuteen. Olemme erikoistuneet asbesti-, home- ja metallipurkuihin. Tulemme tekemään ilmaisen arviointikäynnin jonka pohjalta laadimme kustannusarvion. 

JL Suunnittelu Oy logo

JL Suunnittelu Oy

Olemme itsenäinen ja puolueeton rakennusalan konsulttitoimisto. Yritys on jo yli 10 vuotta vanha. Olemme tehneet asbestikartoituksia koko yrityksen olemassa olo ajan. Meillä on rakennusalankoulutuksen omaavat sertifioidut asbestikartoittajat. Meiltä löytyy kokemusta rakennusalalta yli kolmenkymmenen vuoden ajalta. Pienenä konsulttiyrityksenä vahvuutemme on palvelunopeus. Teemme aina työmme nopeasti ja ammattitaidolla. Perehdymme hyvin jokaiseen kohteeseen. Teemme kartoituskohteesta selkeät asbestikartoitusraportit uuden asbestilain ja ohjeiden mukaan.

Toimii alueella Kouvola

Lappeenrannan Remonttihuone logo

Lappeenrannan Remonttihuone

Olemme korjaus- ja saneerausrakentamiseen keskittyvä yritys, jonka arvoihin kuuluu luotettavuus ja ennakoitavuus. Hoidamme yhden remontin alusta loppuun kerralla, emmekä poukkoile työn aikana monilla eri työmailla.

Meiltä voitte tilata myös lain edellyttämät asbestikartoitukset ennen vuotta 1994 valmistuneisiin kohteisiin.

Toimii alueella Kouvola

AHS Asbesti- ja Homesaneeraus Oy logo

AHS Asbesti- ja Homesaneeraus Oy

AHS Asbesti- ja Homesaneeraus Oy on Etelä-Suomessa, pääasiassa Kymen talousalueella toimiva asbestitöihin erikoistunut yritys. Teemme kaikki vaativat asbestityöt luotettavasti ja ammattitaidolla.

Toimii alueella Kouvola

Domitrix logo

Domitrix RT Oy

Korjaamme ammattitaidolla sekä pienet että suuremmat kosteus- ja homevauriot. Hoidamme vaativatkin saneeraukset kokonaisvaltaisesti aina kosteuskartoituksesta remontointiin. Tavallisia saneerauskohteitamme ovat esimerkiksi päiväkodit, koulut, palvelukeskukset, urheiluhallit sekä omakoti- ja rivitalot.

Toimii alueella Kouvola

Pyydä tarjous asbestikartoituksesta

Remppalaina logo

Löydä edullinen rahoitus remonttiin!

Remppalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Löydä paras rahoitus remontillesi jo tänään! Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top