Asbestikartoitus Kuopio

Päivitetty: 19.1.2022

Asbrak-Oy-logo

Asbrak Oy, Kuopio

Asbrak Oy on vuonna 1986 perustettu asbestityöhön erikoistunut yritys. Palvelemme asiakkaitamme kolmessa toimipisteessämme Helsingissä, Sonkajärvellä ja Kuopiossa.

Asbestipurkutyöhön tarvitaan lupa eli valtuutus. Kuopion työsuojelutoimisto on valtuuttanut Asbrakin suorittamaan asbestipurkutöitä Suomessa.

Tarkastustaito Oy-logo

Suomen Tarkastustaito Oy

Asbesti- ja haitta-ainekartoituksen tarkoituksena on selvittää, esiintyykö purettavissa materiaaleissa asbestia tai muita terveydelle haitallisia aineita, kuten lyijyä, PCB:tä tai PAH-yhdisteitä. Asbestin ja haitta-aineiden esiintyminen materiaaleissa vaikuttaa paitsi purkutöiden suorittamiseen myös rakennusjätteiden käsittelyyn ja jatkokäyttöön. Lain mukaan asbesti- ja haitta-ainekartoitus on tehtävä, mikäli rakennuksessa on olemassa mahdollisuus asbestin tai haitta-aineiden esiintymiseen. Kartoituksen teettämisestä vastaa rakennuttaja.

Puijon Otsonointi logo

Puijon Otsonointi

Puijon Rakenne ja Sisustuksen kautta saat kaikki palvelumme jatkossakin, kilpailukykyisin hinnoin ja parhaalla asiakaspalvelulla 🙂

Siikaniemenkatu 29, 70620 Kuopio
0400-980439Siirry kotisivuille
Siilinjärven Asbestipurku ja Saneeraus Oy logo

Siilinjärven Asbestipurku ja Saneeraus Oy

Olemme vuonna 1991 perustettu asbestialan erikoisliike Kuopiosta.
Kuopion työsuojelupiiri on myöntänyt asbestivaltuutuksen maaliskuussa 1992. Vuonna 1997 saimme hiekkapuhallusluvan asbestimateriaalin poistoon.

Olemme Suomen Asbesti- ja Pölysaneerausliikkeiden SAP Ry:n sekä
Suomen Yrittäjät Ry:n jäsenyritys.

Hoikintie 281, 71820 Pöljä
017 - 461 1395Siirry kotisivuille
Rakennusinsinööritoimisto Nortia Oy logo

Rakennusinsinööritoimisto Nortia Oy

Nortia suorittaa asbesti ja haitta-aine kartoituksia Kuopion ja pääkaunkiseudun alueilla. Henkilöstössämme on tällä hetkellä kaksi asbestikartoittajakoulutuksen käynyttä henkilöä. Koulutuksen myötä meillä on perehtyneisyys asbestikartoituksen laadukkaaseen suorittamiseen. Teemme asbestikartoituksia niin omiin kohteisiimme kuin kaikille asiakkaille: taloyhtiöt, suunnittelutoimistot, rakennusliikket, kiinteistönomistajat jne. Kysy tarkempia tietoja ja tarjousta!

BestLab Dark logo

bestLab Oy

Ennen ryhtymistä purkutöitä sisältäviin remontteihin kaikissa ennen vuotta 1994 valmistuneissa rakennuksissa on tehtävä asbestikartoitus. Kuopiossa useiden kaupunginosien rakennuskanta on suurelta osin tätä vanhempaa ja kartoitusvelvoitteen piirissä. Ota yhteyttä bestLabiin oheisella lomakkeella niin järjestämme sinulle asbestikartoituksen Kuopion alueella.

Jokiväri Oy logo

Jokiväri Oy

Asbestikartoitus tulee tehdä aina ennen purkutyöhön ryhtymistä, kun rakenteen ei tiedetä olevan vapaa asbestista. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kaikki ennen vuotta 1994 rakennetut kiinteistöt on tutkittava.

Jokivärin ammattilaiset toteuttavat rakennusten asbestikartoitukset laadukkaasti ja ammattimaisesti.

I. Tanninen Oy logo

I. Tanninen Oy

Asbestiin liittyvät palvelumme:

  • Asbestikartoitukset
  • Asbestipurkutöiden jälkeiset asbestikartoitusten päivitykset
  • Asbestipurkutyöselitykset
  • Asbestipurkutöihin liittyvät kustannuslaskennat
  • Asbestipurkutyön valvonnat
  • Erilainen asbestiin liittyvä konsultoint
Asunto ja Sisustus Aikain Oy logo

Asunto ja Sisustus Aikain Oy

Asbestikartoituksessa selvitetään onko rakennuksessa tai sen osassa asbestipitoista materiaalia. Otamme näytteitä laboratoriotutkimuksia varten, jossa ne tutkitaan elektroonisella mikroskoopilla. Asbestikartoitus on tehtävä kun talo on valmistunut ennen vuotta 1994. Asbestikartoituksen yhteydessä on hyvä selvittää, onko rakennuksessa käytetty myös muita haitta-aineita, kuten PAH-yhdisteitä, PCB:tä tai lyijyä.

Kaarnakatu 10, 79100 Leppävirta
0500 90 4110Siirry kotisivuille
Kuopion Rakennus ja Asbesti Oy logo

Kuopion Rakennus ja Asbesti Oy

Kuopion Rakennus ja Asbesti Oy toteuttaa asbestipurkutyöt ammattitaidolla Kuopion seudulla. Asbestityöt tulee toteututtaa aina ammattilaisella, sillä kyse on terveydelle vaarallisesta haitta-aineesta. Meiltä saat homepurkuun liittyvät toteutukset. Kerro kohteestasi, kartoitamme tilanteen ja annamme lisätietoa urakan etenemisestä.

Pyydä tarjous asbestikartoituksesta

Remppalaina logo

Löydä edullinen rahoitus remonttiin!

Remppalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Löydä paras rahoitus remontillesi jo tänään! Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top