Asbestikartoitus Lahti

Päivitetty: 19.1.2022

Saumarakentajat Makesa Oy logo

Saumarakentajat Makesa Oy

Ennenkuin purkutyötä lähdetään tekemään pitää kohteessa suorittaa aina lainvaatima asbestikartoitus. Teemme asbestikartoitukset Lahti + Uusimaa alueella kotitalouksille, rakennusliikkeille ja julkiselle sektorille.

Asbesti- ja kuitulaboratorio Oy logo

Asbesti- ja kuitulaboratorio Oy

Analysoimme asbestinäytteet huippulaboratorioissamme ammattitaidolla. Voit tuoda näytteet joko vastaanottopisteeseemme tai postittaa näytteen suoraan laboratorioomme analyysia varten. Lahtea lähimmät vastaanottopisteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, paikkakunnilla Espoo ja Vantaa. Analysoimme asbestinäytteet nopeasti ja luotettavasti.

Paikkakunnalta Lahti voit toimittaa asbestinäytteen suoraan Asbesti- ja kuitulaboratorioihimme postitse. Näytteet käsitellään mahdollisimman nopeasti, ja pyrimme ilmoittamaan analyysin tuloksen 1-3 päivän kuluessa näytteen postittamisesta tai jättämisestä.

Hermannin rantatie 20, 2.krs, 00580 Helsinki
044 706 5301Siirry kotisivuille
Asbestikymppi Oy logo

Asbestikymppi oy

Asbestityöt alan ammattilaiselta alueella Lahti ja muu Etelä-Suomi – Asbestikymppi tekee asbestikartoitukset ja asbestipurkutyöt asiantuntevasti yli 20 vuoden kokemuksella.

Mahdollinen rakenteista löytyvä asbesti on otettava aina huomioon remonttia ja rakennuksen purkutöitä harkittaessa. Asbesti on erittäin vaarallista terveydelle, eikä se enää poistu elimistöstä kerran sinne jouduttuaan. Ehjät ja muuten hyväkuntoiset asbestia sisältävät materiaalit eivät ole vaarallisia, mutta rikkoutuessaan ne päästävät ilmaan hienojakoista asbestipölyä, joka taas voi kulkeutua elimistöön hengitysteitse.

BestLab Dark logo

bestLab Oy

Suunnitteletko purkutöitä sisältävää remonttia ja mietit, mistä löytäisit luotettavan kartoittajan tekemään asbestikartoituksen Lahdessa? Täytä tietosi alta löytyvään lomakkeeseen ja anna meidän järjestää sinulle asbestikartoitus Lahden seudulla!

Säiliöhepo Oy logo

Säiliöhepo Oy

Rakennuttajan tai muun, joka ohjaa ja valvoo rakennushanketta on huolehdittava, että asbestipurkutyötä varten tehdään asbestikartoitus. Velvollisuus koskee henkilöä tai organisaatiota, joka ryhtyy rakennushankkeeseen tai muuta vastaavaa tahoa, joka ohjaa ja valvoo rakennushanketta esimerkiksi työn tilaajaa.

Aumex logo

Aumex Oy

Aumex Oy on tehnyt asbestipurkuja ja muita asbestitöitä jo vuodesta 2000 saakka. Toimipaikkamme sijaitsee Lahdessa, mistä toimialueemme ulottuu koko Päijät-Hämeen seudulle sekä Etelä-Suomeen, sovittaessa myös muille alueille.

Yrityksellämme on työsuojelupiirin asbestipurkuvaltuutus, ja suoritamme asbestipurut tarkasti vallitsevien lakien ja määräysten mukaan. Näin ollen asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että asbestityöt tehdään huolellisesti ja asianmukaisesti joka kerta.

Kyläkunnantie 6, 15700 Lahti
040 0716 277Siirry kotisivuille

Pyydä tarjous asbestikartoituksesta

Remppalaina logo

Löydä edullinen rahoitus remonttiin!

Remppalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Löydä paras rahoitus remontillesi jo tänään! Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top