Asbestikartoitus Lappeenranta

Päivitetty: 19.1.2022

Tarjan asbesti-ja kuitulaboratorio Oy logo

Tarjan asbesti-ja kuitulaboratorio Oy

Asiakkaiden toivomuksesta aloitin oman asbesti -ja kuitulaboratorio palvelutoiminnan Lappeenrannassa 1.1.2015.

Kaikki Asiakkaat ympäri Suomen ovat tervetulleita niin yksityiset kuin yrittäjät. Olen ainoa paikallinen ko. palvelua tarjoava yrittäjä.

Asbestikymppi Oy logo

Asbestikymppi oy

Asbestikymppi tekee ammattitaidolla kaikki asbestityöt, kuten asbestikartoitukset ja asbestipurkutyöt Lappeenrannan alueella. Meiltä saat asiantuntevan palvelun yli 20 vuoden kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla.

Asbesti on erittäin vaarallista terveydelle, joten mahdollinen rakenteissa piilevä asbesti kannattaa ehdottomasti huomioida ennen remontin tai muiden purkutöiden aloittamista. Ehjät ja hyväkuntoiset asbestia sisältävät materiaalit eivät sellaisenaan ole vaarallisia, mutta rikkoutuessaan ne kuitenkin levittävät ilmaan asbestipölyä, joka taas voi päätyä elimistöön hengitysteitse. Asbesti ei poistu elimistöstä kerran sinne jouduttuaan, joten riskejä ei kannata ottaa.

Sisäilmatalo Kärki Oy logo

Sisäilmatalo Kärki Oy

Sisäilmatalo Kärki Oy on vuoden 2013 alussa perustettu rakennusterveyden asiantuntijapalveluja tarjoava yritys. Tunnemme sisäilmastoon vaikuttavat tekijät ja parhaat rakennustekniset ratkaisut sekä osaamme suhtautua asioihin puolueettomasti. 

Y-Team Oy logo

Y-TEAM OY

Yritys on vuonna 2018 perustettu asbestikartoitukseen ja -purkuun erikoistunut yritys.

Yrityksen perustaja Riku Ylärakkolalla on usean vuoden kokemus asbestityöstä, niin purkutyötä tehneenä kuin työnjohtotehtävistäkin. Tyypillisiä asbestipurkukohteita ovat olleet muun muassa tehdasalueet, julkiset rakennukset (koulut, päivä- ja hoivakodit), kerros- ja omakotitalot.

Augustinkatu 4, 53300 Lappeenranta
044 299 7570Siirry kotisivuille
Lappeenrannan Remonttihuone logo

Lappeenrannan Remonttihuone Oy

Olemme korjaus- ja saneerausrakentamiseen keskittyvä yritys, jonka arvoihin kuuluu luotettavuus ja ennakoitavuus. Hoidamme yhden remontin alusta loppuun kerralla, emmekä poukkoile työn aikana monilla eri työmailla.

Meiltä voitte tilata myös lain edellyttämät asbestikartoitukset ennen vuotta 1994 valmistuneisiin kohteisiin.

RakLamit Oy logo

RakLamit Oy

RakLamit Oy on Lappeenrantalainen yritys, jonka keskeisin toimintamalli on tuottaa puolueetonta informaatiota rakenteista ja niiden toimivuudesta erilaisilla laatumittauksilla. Yrityksemme toiminta on sitoutumatonta ja samalla luottamuksellista. Seuraamme alan kehitystä ja kehitämme omaa toimintaamme jatkuvasti. Yrityksemme etuina on paikallisuus, nopeus, joustavuus ja kykymme tarjota asiakkaillemme räätälöityjä sekä kustannustehokkaita palveluja. Tarjoamme kokonaisvaltaista ja asiakaslähtöistä palveluamme yksityisille, yrityksille ja yhteisöille. Yrityksemme palveluihin voidaan luottaa nyt ja tulevaisuudessa.

Revonhäntä 5, 55320 Lappeenranta
050 3838 200Siirry kotisivuille
AHS Asbesti- ja Homesaneeraus Oy logo

AHS Asbesti- ja Homesaneeraus Oy

AHS Asbesti- ja Homesaneeraus Oy on Etelä-Suomessa, pääasiassa Kymen talousalueella toimiva asbestitöihin erikoistunut yritys. Teemme kaikki vaativat asbestityöt luotettavasti ja ammattitaidolla.

Toimii alueella Lappeenranta

Savo-Karjalan Vesi- ja Ympäristösuunnittelu Oy logo

Savo-Karjalan Vesi- ja Ympäristösuunnittelu Oy

Vuonna 1995 perustetun Savo-Karjalan Vesi- ja Ympäristösuunnittelu Oy:n (SKVY OY) päätoimialat ovat vesihuolto, pohjavesien suojelusuunnitelmat, vesilaitosten riskinarviot ja varautumissuunnitelmat ja verkostosuunnittelu, kunnallistekninensuunnittelu sekä ympäristöpalvelut kuten ympäristölupahakemukset, pilantuneiden maa-alueiden kunnostus, rakennusjätteen kierrätys, MARA-hakemukset, urakoitsijasta riippumattomat kiinteistöjen haitta-aine- ja asbestikartoitukset sekä AVI:n ohjeistuksen mukaiset asbestikartoitusraportit.

HST-Monipalvelut Oy logo

HST-Monipalvelut Oy

HST- Remonttitiimi hoitaa kaikki asunto- ja liiketilaremontteihin liittyvät palvelut; kylpyhuone, sauna ja WC remontit / tapetointi ja maalaus / lattiapinnat / katto- ja julkisivuremontit / maalaukset / salaojat ja pihatyöt / elementtisaumaukset ja asbestin purku / lämpökuvaukset ja homekartoitukset jne.

Toimii alueella Lappeenranta

Pyydä tarjous asbestikartoituksesta

Remppalaina logo

Löydä edullinen rahoitus remonttiin!

Remppalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Löydä paras rahoitus remontillesi jo tänään! Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top