Asbestikartoitus Mikkeli

Päivitetty: 19.1.2022

Mikvet logo

Mikvet Oy

Yritys on aloittanut toimintansa alkuvuodesta 2009. Yrittäjällä itsellään on alalta lähes 20 vuoden kokemus, toimien mm. kosteuskartoittajana, työnjohtajana, ja aluepäällikkönä kansainvälisessä työmaapalveluyrityksessä, ennen oman yritystoiminnan aloittamista.

Asbesti- ja kuitulaboratorio Oy logo

AsLab Asbesti- ja Kuitulaboratorio Oy,

Suoritamme kaikki analyysit viimeisimmän teknologian ja osaamisen avulla. Luotettavan ja asiantuntevan palvelun ansiosta saat tulokset näytteestä vaivattomasti. Hoidamme asbestikartoitukseen kuuluvan asbestianalyysin laboratorioissamme Salossa ja Mikkelissä, turvallisen remontin aloittamista tai jatkamista varten.

Y-Team Oy logo

Y-TEAM Oy

Yritys on vuonna 2018 perustettu asbestikartoitukseen ja -purkuun erikoistunut yritys.

Yrityksen perustaja Riku Ylärakkolalla on usean vuoden kokemus asbestityöstä, niin purkutyötä tehneenä kuin työnjohtotehtävistäkin. Tyypillisiä asbestipurkukohteita ovat olleet muun muassa tehdasalueet, julkiset rakennukset (koulut, päivä- ja hoivakodit), kerros- ja omakotitalot.

Toimii alueella Mikkeli

Augustinkatu 4, 53300 Lappeenranta
044 299 7570Siirry kotisivuille
Ositum oy logo

Ositum Oy

Omat kemian laboratoriomme sekä kuitu- ja betonilaboratoriomme sijaitsevat Vantaalla ja mikrobilaboratoriomme Oulussa.

Toimintamme perustuu koulutettuun ja osaavaan henkilökuntaan sekä korkealuokkaisiin analyysilaitteistoihin. Osallistumme säännöllisesti kansainvälisiin laadunarviointitesteihin, jotta voimme osoittaa analyysien laadun puolueettomasti. Teemme myös jatkuvaa kehitystyötä laadun ylläpitämiseksi ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin.

Toimii alueella Mikkeli

Perintötie 8 C 4, 01510 Vantaa
010 425 2610Siirry kotisivuille
Insinööritoimisto 2K Oy logo

Insinööritoimisto 2K Oy

Lain mukaan ennen vuotta 1994 rakennettuihin kiinteistöihin on tehtävä asbestikartoitus ennen remontointia tai rakennuksen purkua. Teemme asbestikartoitukset kokemuksella ja ammattitaidolla.

Toimii alueella Mikkeli

AHS Asbesti- ja Homesaneeraus Oy logo

AHS Asbesti- ja Homesaneeraus Oy

AHS Asbesti- ja Homesaneeraus Oy on Etelä-Suomessa, pääasiassa Kymen talousalueella toimiva asbestitöihin erikoistunut yritys. Teemme kaikki vaativat asbestityöt luotettavasti ja ammattitaidolla.

Toimii alueella Mikkeli

Talotiili ky logo

Talotiili ky

Teemme kaikkiin kohteisiin asbestikartoitukset sekä laajat asbesti- ja haitta-ainekartoitukset ammattitaitoisesti ja nopeasti. Tutustu hinnastoomme ja ota yhteyttä!

Toimii alueella Mikkeli

Tarjan asbesti-ja kuitulaboratorio Oy logo

Tarjan asbesti- ja kuitulaboratorio Oy

Asiakkaiden toivomuksesta aloitin oman asbesti -ja kuitulaboratorio palvelutoiminnan Lappeenrannassa 1.1.2015.

Kaikki Asiakkaat ympäri Suomen ovat tervetulleita niin yksityiset kuin yrittäjät. Olen ainoa paikallinen ko. palvelua tarjoava yrittäjä.

Tutkin asbestimateriaalinäytteitä, lasken mineraalivillakuituja sekä ilmanäytteiden kokonaiskuitupitoisuuksia,  esim. puhdastilamittauksista ym.

Toimii alueella Mikkeli

Suomen Sisäilmatutkimus Oy logo

Suomen Sisäilmatutkimus Oy

Suomen Sisäilmatutkimus Oy on vankan kokemuksen omaava asiantuntijaorganisaatio. Olemme saaneet palvelukseemme alan pitkäaikaisia huippuosaajia ympäri Suomea. Pääpaino osaamisessamme on ihmisten terveyteen liittyvien sisäilmaongelmien selvittäminen. Kansankielellä puhutaan usein ” hometutkimuksista ”, mutta sisäilmaongelmia aiheuttavat paljon myös muut orgaaniset ja epäorgaaniset yhdisteet kuten  bakteerit (mm. sädesienet), mineraalivillakuidut, muovimattojen päästöt, formaldehydi, asbesti, fenolit ym. joiden tutkiminen jää usein vähemmälle mahdollista sisäilmaongelmaa selvitettäessä.

Toimii alueella Mikkeli

Pyydä tarjous asbestikartoituksesta

Remppalaina logo

Löydä edullinen rahoitus remonttiin!

Remppalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Löydä paras rahoitus remontillesi jo tänään! Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top