Asbestikartoitus Oulu

Päivitetty: 19.1.2022

Inspector Sec Oy logo

Inspector Sec Oy

Asbestikartoituksen tekijältä edellytetään riittävää perehtyneisyyttä asbestiin, sen esiintymiseen ja rakenteiden purkamiseen sekä suunnitellun kartoituksen laadun ja laajuuden edellyttämää ammatillista osaamista.

Ositum oy logo

Ositum Oy

Ositum Oy on puolueeton ja riippumaton laboratorioalan yritys, joka tarjoaa tutkimus- ja analyysipalveluita rakennetun ympäristön tilan seurantaan.Ositum Oy:n laboratoriot ovat akkreditoituja testauslaboratoriota T261 (FINAS-akkreditointipalvelu, SFS-EN ISO/IEC 17025:2005). Akkreditoinnin pätevyysalue kattaa asumisterveyden mikrobiologian ja kemian analyysipalveluita.

Kiilakiventie 1, 90250 Oulu
010 425 2600Siirry kotisivuille
Oulun Kosteustutkimus Oy logo

Oulun Kosteustutkimus Oy

Asbestia on Suomessa käytetty rakentamisessa vuosina 1910–1994. Asbesti- ja haitta-ainekartoituksella selvitetään, onko kiinteistössä ja sen teknisissä järjestelmissä materiaaleja, jotka sisältävä terveydelle vaarallisia ja haitallisia aineita.

BestLab Dark logo

bestLab Oy

Vuotta 1994 vanhemmissa rakennuksissa on ennen purku- tai korjaustöitä tehtävä asbestikartoitus. Oulussa on paikallisen rakennuskannan ahkerasta uusimisesta huolimatta yhä paljon taloja, joista saattaa löytyä asbestia.

Asbesti- ja kuitulaboratorio Oy

Asbesti- ja kuitulaboratorio Oy

Haluamme palvella asiakkaitamme, niin kotitalouksia kuin yrityksiä, toimittamalla tarvittavat analyysit mahdollisimman nopeasti.

Analysoimme näytteet huippulaboratorioissamme viimeisimmän teknologian ja osaavan henkilökuntamme avulla. Postita asbestinäyte suoraan laboratorioomme tai tuo näytteesi meille lähimpään vastaanottopisteeseen. Ennen näytteenottoa, lue näytteenotto-ohjeemme.

Voit ottaa asbestinäytteen itse. Paikkakunnalta Oulu voit toimittaa näytteet helposti postitse Asbesti- ja kuitulaboratorioomme. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan analyysiin.

Hermannin rantatie 20, 2.krs, 00580 Helsinki
044 706 5301Siirry kotisivuille
Lvi-urakointi ylitalo oy logo

Lvi-urakointi ylitalo oy

Lvi-Urakointi Ylitalo Oy tarjoaa täydelliset asbestityöt alan uusimmilla koneilla ja työmenetelmillä. Palveluumme kuuluu asbestipurku, asbestikartoitus ja jälki-ilmanmittaus. Henkilökunnallamme on asbestipurkuihin vaadittava koulutus ja pitkä kokemus. Onkin hyvä muistaa, että asbestipurkuja saa tehdä vain niihin pätevöityneet työntekijät.

Oulun Asbestikartoitus Oy logo

Oulun Asbestikartoitus Oy

Oulun Asbestikartoitus Oy on asbesti- ja haitta-ainekartoituksiin erikoistunut yritys. Teemme lakisääteisiä kartoituksia Oulun seudulla. Kartoituksessa otetut näytteet tutkitaan FINAS-akkreditoiduissa laboratorioissa. Mikäli asbesti askarruttaa, ota rohkeasti yhteyttä.

Pyydä tarjous asbestikartoituksesta

Remppalaina logo

Löydä edullinen rahoitus remonttiin!

Remppalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Löydä paras rahoitus remontillesi jo tänään! Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top