Asbestikartoitus Pori

Päivitetty: 19.1.2022

HST-Monipalvelut Oy logo

HST-Monipalvelut Oy

HST- Remonttitiimi hoitaa kaikki asunto- ja liiketilaremontteihin liittyvät palvelut; kylpyhuone, sauna ja WC remontit / tapetointi ja maalaus / lattiapinnat / katto- ja julkisivuremontit / maalaukset / salaojat ja pihatyöt / elementtisaumaukset ja asbestin purku / lämpökuvaukset ja homekartoitukset jne.

Etelä-Suomen Erikoispuhdistus Oy logo

Etelä-Suomen Erikoispuhdistus Oy

Suomen lainsäädäntö määrää, että ennen vuotta 1994 rakennettuihin kiinteistöihin tulee tehdä asbestikartoitus ennen siinä suoritettavien purkutöiden aloittamista, oli kyseessä pieni yhden huoneen remontti tai suurempi saneeraus. Etelä-Suomen Erikoispuhdistuksen ammattilaiset tekevät asianmukaiset asbestikartoitukset erityisesti yritys- ja julkisektorin kuten rakennusliikkeiden, taloyhtiöiden ja kuntien tilaamina. Toimimme alueilla Forssa, Helsinki, Hämeenlinna, Hyvinkää, Riihimäki, Salo sekä muu Etelä-Suomi.

Toimii alueella Pori

Similän Rantatie 18 , 30100 Forssa
040 1896 303Siirry kotisivuille
Tehokuivaus Oy logo

Tehokuivaus Oy

Rakennusosissa ja -aineissa on käytetty menneinä vuosikymmeninä asbestia sen kestävyysominaisuuksien vuoksi. Yleisimmät asbestipitoiset rakennusmateriaalit ovat olleet putki- ja iv-kanavaeristeet, kate- ja verhouslevyt, kiinnitys- ja tasoitelaastit, lattiapinnoitteet ja niiden kiinnitysliimat, paloeristeet ja julkisivumaalit. Sittemmin asbesti havaittiin haitalliseksi terveydelle.

Porin Asbesti-, Siivous- ja Rakennuspalvelu Oy logo

Porin Asbesti-, Siivous- ja Rakennuspalvelu Oy

Porin Asbesti-, Siivous- ja Rakennuspalvelu Oy tarjoaa palvelunaan kiinteistönomistajille joko rakennuksen kokonaisvaltaiseen kuntotutkimukseen liitettävää tai erillistä asbestikartoitusta. Asbestikartoittajat ovat läpikäyneet työsuojeluhallituksen hyväksymän asbestipurkutyö- tai asbestikartoittajakoulutuksen.

BestLab Dark logo

bestLab Oy

Suunnitteletko remonttia ja mietit, mistä löytäisit luotettavan kartoittajan tekemään asbestikartoituksen Porissa? Ota yhteyttä bestLabiin oheisella lomakkeella niin välitämme pyyntösi asbestikartoituksia Porissa tekeville yhteistyökumppaneillemme.

Ahakon Oy logo

Ahakon Oy

Ahakon Oy suorittaa asbestikartoitukset varmalla otteella ja vuosien kokemuksella. Voimme osallistua myös hankkeen turvallisuussuunnitteluun, laadunvarmistukseen ja valvontaan. Asbestikartoitusten lisäksi Ahakon Oy tekee myös muita haitta-ainekartoituksia, yksittäisiä näytteidenottoja ja analysointia, altistus- ja kuitumittauksia sekä sisäilmatutkimuksia. Ahakon Oy palvelee sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä Porissa (Noormarkku, Lavia) ja ympäristökunnissa (Ulvila, Kiikoinen, Kokemäki, Harjavalta, Luvia, Kankaanpää, Pomarkku, Rauma, Siikainen, Merikarvia, Honkajoki, Karvia, Kihniö, Parkano, Ikaalinen, Hämeenkyrö, Sastamala, Punkanlaidun, Huittinen, Säkylä, Köyliö, Eura, Uusikaupunki, Eurajoki, Nakkila)

Purkupiha Oy logo

Purkupiha Oy

Asbestikartoitus tulee tehdä aina, jos ollaan purkamassa ennen vuotta 1994 valmistunutta rakennusta. Asbestikartoituksessa selvitetään asbestin määrä, laatu, sijainti, pölyävyysluokka ja annetaan toimenpide-ehdotus purkutyömenetelmää varten sekä huomioidaan muut mahdolliset haitta-aineet.

Toimii alueella Pori

ASBCOM Oy logo

ASBCOM Oy

ASBCOM Oy on koko Suomen alueella toimiva haitta-ainepurkujen ja –kartoitusten sekä saneerauspurkutöiden ammattilainen. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista pakettia sisältäen haitta-aineiden kartoituksen sekä niiden purkutyöt ja myös mahdolliset saneerauspurkutyöt. Tutustu lisää palveluihimme tästä

Pyydä tarjous asbestikartoituksesta

Remppalaina logo

Löydä edullinen rahoitus remonttiin!

Remppalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Löydä paras rahoitus remontillesi jo tänään! Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top