Asbestikartoitus Rovaniemi

Päivitetty: 19.1.2022

Savo-Karjalan Vesi- ja Ympäristösuunnittelu Oy logo

Savo-Karjalan Vesi- ja Ympäristösuunnittelu Oy

Vuonna 1995 perustetun Savo-Karjalan Vesi- ja Ympäristösuunnittelu Oy:n (SKVY OY) päätoimialat ovat vesihuolto, pohjavesien suojelusuunnitelmat, vesilaitosten riskinarviot ja varautumissuunnitelmat ja verkostosuunnittelu, kunnallistekninensuunnittelu sekä ympäristöpalvelut kuten ympäristölupahakemukset, pilantuneiden maa-alueiden kunnostus, rakennusjätteen kierrätys, MARA-hakemukset, urakoitsijasta riippumattomat kiinteistöjen haitta-aine- ja asbestikartoitukset sekä AVI:n ohjeistuksen mukaiset asbestikartoitusraportit.

Toimii aluella Rovaniemi

Tarjan asbesti-ja kuitulaboratorio Oy logo

Tarjan asbesti- ja kuitulaboratorio Oy

Asiakkaiden toivomuksesta aloitin oman asbesti -ja kuitulaboratorio palvelutoiminnan Lappeenrannassa 1.1.2015.

Kaikki Asiakkaat ympäri Suomen ovat tervetulleita niin yksityiset kuin yrittäjät. Olen ainoa paikallinen ko. palvelua tarjoava yrittäjä.

Toimii alueella Rovaniemi

Pohjois-Suomen Betoni –ja Maalaboratorio Oy logo

Pohjois-Suomen Betoni –ja Maalaboratorio Oy

Teemme rakennusten haitta-ainekartoituksia AHA-pätevyydellä.

Asbestia koskee uusi laki (684/2015) 1.1.2016 alkaen. Kaikissa ennen vuotta 1994 valmistuneissa rakennuksissa tulee varmistua sisältävätkö purettavat rakenteet asbestia.

Tmi Jouni Sepänheimo logo

Tmi Jouni Sepänheimo

Asbesti- ja haitta-ainekartoitukset. Pilaantuneen maaperän kunnostustöiden valvonta, tutkimukset ja selvitykset. Koko Lapin alueella. Pyydä tarjous!

Lentosatamankuja 63, 96900 Rovaniemi
040 0788084Siirry kotisivuille
Lapin Timanttisahaus Oy logo

Lapin Timanttisahaus Oy

Lapin Timanttisahaus Oy tekee asbestityöt kattavasti Rovaniemellä ja Lapin alueella. Toteutamme koko asbestiurakan rautaisella ammattitaidolla purkamisesta jätteen käsittelyyn asti.

Hoidamme viranomaisluvat ja käsittelemme asbestijätteen lain mukaisesti. Yrityksessämme työskentelee yli 10 asbestikoulutuksen saanutta ammattilaista. Jos tarvitset apua asbestiongelmissa, ota yhteyttä!

BestLab Dark logo

bestLab Oy

Kaikissa ennen vuotta 1994 rakennetuissa asunnoissa on lain mukaan suoritettava asbestikartoitus ennen purkutöitä sisältäviä remontteja. Rovaniemi kuuluu alueisiin, joilla bestLabin yhteistyökumppanit tekevät asbestikartoituksia. Ota yhteyttä bestLabiin oheisella lomakkeella niin välitämme pyyntösi asbestikartoituksia Rovaniemellä tekeville yhteistyökumppaneillemme.

Pyydä tarjous asbestikartoituksesta

Remppalaina logo

Löydä edullinen rahoitus remonttiin!

Remppalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Löydä paras rahoitus remontillesi jo tänään! Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top