Asbestikartoitus Seinäjoki

Päivitetty: 19.1.2022

pro-leader-oy

ProLeader Oy

ProLeader Oy tekee haitta-aine- ja asbestikartoituksia Etelä-Pohjanmaalla. Asiakkainamme on lukuisa joukko taloyhtiöitä, yrityksiä, kuntia ja myös kuluttaja-asiakkaita.

BestLab Dark logo

bestLab Oy

Asbestikartoituksessa asiantunteva kartoittaja tutustuu kartoitettavaan kohteeseen paikan päällä ja selvittää, onko sen rakentamisessa käytetty asbestia. Usein varmuutta kaikkien rakennusmateriaalien vaarattomuudesta ei ole mahdollista saada ilman kartoittajan kohteesta keräämien näytteiden laboratorioanalyysia. bestLab on asbestianalyysien asiantuntija, jonka analyysien korkean laadun ja luotettavuuden takaa FINAS-akkreditointi. Tilaa asbestikartoitus yhteistyökumppaneihimme kuuluvalta asbestikartoittajalta ja voit olla varma siitä, että kartoituksessa kerätyt näytteet analysoidaan huippuluokan laboratoriossa, nopeasti ja luotettavasti.

Vapaudentie 32-34 B 9, 60100 Seinäjoki
010 5818 570Siirry kotisivuille
Turvallisuuskonsultit logo

Turvallisuuskonsultit

Teemme Pohjanmaalla, Vaasassa , Seinäjoella ja Kokkolassa Asbestin kartoitusta . Uusi laki joka tuli voimaan 2016 alussa vaatii, että Asbestin kartoittaminen on tehtävä ennen remontti töiden aloittamista kaikissa kiinteistöissä jotka ovat rakennettu 1994 tai sitä aiemmin. Laki velvoittaa kiinteistön omistajan tai haltian tai vastaavan teettämää Asbesti kartoituksen.

Pohjanmaan Erikoispurku Oy logo

Pohjanmaan Erikoispurku Oy

Pohjanmaan Erikoispurku Oy:n päätoimialana on rakennusten kokonaispurku-urakointi, saneeraus-purkutyöt, sekä timanttisahaukset ja -poraukset. 

Hoidamme asbestityöt kokonaisuudessaan kartoituksesta purkutyöhön ja ilmoitusten tekoon.

Suomen Haitta-ainekartoitus Oy logo

Suomen Haitta-ainekartoitus Oy

Asbestikartoitus on asbestiin ja muihin haitta-aineisiin erikoistuneen ammattilaisen tekemä kartoitus, jossa selvitetään asbestin määrä, laatu, sijainti, pölyävyysluokka ja annetaan toimenpide-ehdotus purkutyömenetelmää varten. Vuoden 2016 alusta voimaan tullut asbestilakiuudistus velvoittaa teettämään asbesti- ja haitta-ainekartoitukset kaikille ennen vuotta 1994 valmistuneille rakennuksille ennen purku- ja korjaustöiden aloittamista.

Helsinki | Espoo | Vantaa | Turku | Tampere | Lahti | Jyväskylä | Vaasa | Seinäjoki | Pori | Rauma

Ositum oy logo

Ositum oy

Ositum Oy on puolueeton ja riippumaton laboratorioalan yritys, joka tarjoaa tutkimus- ja analyysipalveluita rakennetun ympäristön tilan seurantaan.Ositum Oy:n laboratoriot ovat akkreditoituja testauslaboratoriota T261 (FINAS-akkreditointipalvelu, SFS-EN ISO/IEC 17025:2005). Akkreditoinnin pätevyysalue kattaa asumisterveyden mikrobiologian ja kemian analyysipalveluita.

Toimii alueella Seinäjoki

LS Purkutekniikka Oy logo

LS Purkutekniikka Oy

Asbesti, Haitta-ainetyöt

Nämä työt vaativat aina  ammattilaisen. Koulutettu henkilökuntamme ja mittava laitteistomme takaa parhaan lopputuloksen aikaansaamisen

Toimii aluella Seinäjoki

Tarjan asbesti-ja kuitulaboratorio Oy logo

Tarjan asbesti- ja kuitulaboratorio Oy

Asiakkaiden toivomuksesta aloitin oman asbesti -ja kuitulaboratorio palvelutoiminnan Lappeenrannassa 1.1.2015.

Kaikki Asiakkaat ympäri Suomen ovat tervetulleita niin yksityiset kuin yrittäjät. Olen ainoa paikallinen ko. palvelua tarjoava yrittäjä.

Toimii alueella Seinäjoki

Savo-Karjalan Vesi- ja Ympäristösuunnittelu Oy logo

Savo-Karjalan Vesi- ja Ympäristösuunnittelu Oy

Vuonna 1995 perustetun Savo-Karjalan Vesi- ja Ympäristösuunnittelu Oy:n (SKVY OY) päätoimialat ovat vesihuolto, pohjavesien suojelusuunnitelmat, vesilaitosten riskinarviot ja varautumissuunnitelmat ja verkostosuunnittelu, kunnallistekninensuunnittelu sekä ympäristöpalvelut kuten ympäristölupahakemukset, pilantuneiden maa-alueiden kunnostus, rakennusjätteen kierrätys, MARA-hakemukset, urakoitsijasta riippumattomat kiinteistöjen haitta-aine- ja asbestikartoitukset sekä AVI:n ohjeistuksen mukaiset asbestikartoitusraportit.

Toimii alueella Seinäjoki

Pyydä tarjous asbestikartoituksesta

Remppalaina logo

Löydä edullinen rahoitus remonttiin!

Remppalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Löydä paras rahoitus remontillesi jo tänään! Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top