Asbestikartoituksen tekijät Turku

Päivitetty: 19.1.2022

Asbestikartoitus Turku

Asbestikartoitus Oy logo

Asbestikartoitus Oy

Asbestikartoitus Oy on puolueeton urakoitsijoista riippumaton asbestikartoitukseen erikoistunut konsulttitoimisto. Kahdenkymmenenviiden vuoden aikana olemme kartoittaneet tuhansia erilaisia kohteita Lounais-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla. Asiakkaitamme ovat julkisen sektorin lisäksi insinööritoimistot ja asunto-osakeyhtiöt sekä yksityishenkilöt.

Asbesti- ja kuitulaboratorio Oy

Asbesti- ja kuitulaboratorio Oy

Asbestipurkutöissä asbestinäytteiden tutkimisen on sujuttava nopeasti, vaivattomasti ja asiantuntemuksella. Hoidamme AsLabilla asbestianalyysit vankalla ammattitaidolla ja viimeisimmän teknologian avulla. Näytteiden tulokset pystytään raportoimaan parhaimmillaan samana päivänä kuin ne on saatu, kustannusten pysyessä silti yhä kilpailukykyisenä.

EXTO Rakennuspalvelut logo

EXTO Rakennuspalvelut

Kaikkiin ennen vuotta 1994 rakennettuihin kiinteistöihin on teetettävä asbestikartoitus remontin yhteydessä. Asbestikartoitus suoritetaan remontin kohteena olevassa tilassa, esimerkiksi kylpyhuoneessa tai keittiössä, ennen remontin aloittamista. EXTO Rakennuspalvelut suorittaa asbestimittauksia pääasiassa yksityisille kuluttajille ja omakotitaloasujille Turun seudulla. Varmista rakennuksen ja työmiesten turvallisuus ennen remontin aloittamista ja varaa Asbestikartoitus Turku.

R.V. Group Oy logo

R.V. Group Oy

R.V Group Kuivaus koostuu vahinkosaneerausten tutkimus- ja korjaustehtävien ammattilaisista, joilta tilaat asiantuntevat asbestikartoitukset sekä muut vahinkokartoitukset Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella. Laki määrää, että asbestikartoitus on tehtävä ennen vuotta 1994 rakennettuihin kohteisiin, joissa aiotaan tehdä purku- tai remonttitöitä, jotka vaativat rakenteiden purkamista.

Liedon Asbestipalvelut Oy logo

Liedon Asbestipalvelut Oy

Teemme asbestikartoitukset yrityksille ja kotitalouksille koko Varsinais-Suomen alueella | Lieto, Turku

Liedon Asbestipalveluilla asbestityöt tehdään kokonaisvaltaisella toteutuksella Varsinais-Suomen alueella. Paitsi että suoritamme asbestin purkutyöt ja saneeraukset, teemme myös asbestikartoitukset. Kartoituksen tavoite on paikallistaa rakenteiden asbestia sisältävät materiaalit, määritellä asbestin määrä sekä arvioida, millaisia rakennukseen käyttöön tai mahdollisen remontin tekemiseen liittyviä haittavaikutuksia asbestilla on.

AsBestMen Oy logo

AsBestMen Oy

AsBestMen Oy on saneerausalan erikoisliike. Asbestisaneeraukset, -kartoitukset ja -neuvonta sekä haitta-aineiden purkutyöt ja pölyämättömät purkutyöt tehdään ammattitaitoisesti ja rehdisti.

BestLab logo

bestLab Oy

Ennen ryhtymistä purkutöitä sisältäviin remontteihin kaikissa ennen vuotta 1994 rakennetuissa taloissa on tehtävä asbestikartoitus. Turussa useiden kaupunginosien rakennuskanta on suurelta osin tätä vanhempaa ja täten kartoitusvelvoitteen piirissä.

Asbestikymppi Oy logo

Asbestikymppi Oy

Asbestikymppi tekee vankalla kokemuksella kaikki asbestityöt alueella Turku ja lähiseudut. Meiltä saat ammattitaitoisen ja sujuvan palvelun, olipa kyseessä asbestikartoitus, asbestipurku tai vaikka molemmat. Uusiin alan tekijöihin verrattuna meiltä löytyy huomattavasti parempi käytännön kokemus; työntekijämme ovat olleet tekemässä lukuisia linjasaneerauksia jo ennen nykyisen asbestia koskevan lainsäädännön voimaan astumista. Olemme auttaneet asiakkaitamme pääsemään eroon asbestista turvallisesti yli 20 vuoden ajan.

Pyydä tarjous asbestikartoituksesta

Remppalaina logo

Löydä edullinen rahoitus remonttiin!

Remppalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Löydä paras rahoitus remontillesi jo tänään! Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Lisää tietoa Turun asbestikartoituksia tekevistä yrityksistä tiedossa myöhemmin!

On erittäin tärkeää, että asbestikartoituksen suorittaa asiantuntevin ja osaavin taho. Työn lopputuloksella on erittäin suuri merkitys rakennuksen tulevaisuuden kannalta sekä sen asukkaiden turvallisuuden takaamisen vuoksi. Kannattaakin siis perehtyä kunnolla ja käyttää riittävästi aikaa sopivimman asiantuntijayrityksen löytämiseen. Vertailemalla ja kyselemällä löytää varmasti sen parhaimman vaihtoehdon omiin tarkoituksiin!

Me olemme tehneet tuon vertailutyön omalta osaltamme juuri Sinua varten. Suosittelemamme yritykset ovat kiistatta Suomen parhaimmistoa ja juuri sen vuoksi voit huoletta tilata palvelun ja luottaa yrityksen tarjoamaan lopputulokseen. Asbestiremonttisi tulee sujumaan erityisen hyvin ja huolettomasti, ja urakoitsijat voivat luottaa raportin tarjoamiin tietoihin.

Tiedätkö hyvän asbestikartoituksen tekijän?

Listamme parhaista asbestin kanssa työskentelevistä yrityksistä ei tule varmasti ikinä olemaan valmis! Siispä jos tiedät jonkun kovan luokan tekijän, vinkkaa siitä ihmeessä meille sähköpostiin asbestikartoitusinfo(a)gmail.com! Haluamme laajentaa tarjontaamme niin, että Suomen jokaisesta kolkasta löytyy varmasti vastaus asbestikartoitusta tarvitsevan tahon ongelmiin! Suosittele siis tuttua yritystäsi meille, niin olemme yhteydessä tähän tekijään ja selvitämme, josko heistä olisi sopiva jatko huipulle tekijälistallemme!

Jos olet itse yrittäjä, ja mielestäsi tuntuu, että olet paikkasi ansainnut listallamme, ole ihmeessä yhteydessä! Kovat tekijät ovat aina tervetulleita!

Miksi asbestikartoituksen tekijällä on merkitystä?

Sinänsä kaikki asbestikartoitusta tekevät yritykset ovat todella laadukkaita ja varmasti asiantuntevia, mikäli ne ovat saaneet luvan suorittaa kartoituksen. Tämä on aina laadun tae hyvistä tuloksista sekä turvallisista työtavoista. Mutta pelkästään teknisen suorituksen hyvin tekeminen ei kerro koko kuvaa yrityksestä, sillä rakennusalalla toimiminen on paljon muutakin kuin konkreettisen työsuorituksen tekemistä. Tässäpä siis kolme tärkeintä syytä, miksi tekijä kannattaa valita huolella:

  1. Inhimilliset syyt – Tuleeko valitsemasi yritys varmasti toimeen muiden työmaalla toimivien henkilöiden kanssa? Varsinkin asbestitöitä tehdessä on ensiarvoisen tärkeää, että kaikki pystyvät toimivaan mahdollisimman hyvin yhteen, eikä kukaan lähde sooloilemaan. Olemme kuitenkin kaikki ihmisiä ja erilaisia, ja on täysin ymmärrettävää, ettei kaikkien kemiat yksinkertaisesti kohtaa. Niimpä kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti tähän. Ja tärkeintä on totta kai, että toimiva yritys tulee mahdollisimman hyvin toimeen asiakkaan kanssa.
  2. Luotettavuus – Vaikka kaikilla asbestikartoitusta tekevillä yrityksillä on lupa tehdä kartoitus, ja heidän toimintatapansa on tämän takia aina turvallisia, ei se välttämättä kerro koko totuutta. Kun yritys on mahdollisimman luotettava, toimittaa se tulokset sovittuna ajankohtana, usein jopa aiemmin, suorittaa se kaikki työvaiheet ajallaan sovitussa järjestyksessä ja laskuissa ei ole varmasti yllättäviä ylimääräisiä kuluja.
  3. Verkostot – Hyvä tekijä tuntee muita rakennusalan huippuja, ja hän osaa varmasti suositella parhaan yrityksen tekemään loput asbestiin liittyvät toimenpiteet sekä yleisesti muutkin rakennustyöt. Hyvät kontaktit ovat aina kultaakin arvokkaampia, ja erityisesti tähän seikkaan kannattaa kiinnittää huomiota, luonnollisesti muita unohtamatta. Nykyään painotetaan verkostoitumista kaikessa, eikä missään nimessä turhaan!

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top