Asbestikartoitus Vaasa

Päivitetty: 19.1.2022

BestLab Dark logo

bestLab Oy

Terveydelle salakavalasti vaarallista asbestia käytettiin Suomessa vuosikymmenten ajan rakennusmateriaalina. Siksi asbestikartoitus on lain mukaan pakollinen, jos aiot tehdä purku- tai korjaustöitä ennen vuotta 1994 rakennetussa rakennuksessa.

Turvakonsultit logo

Turvakonsultit

Teemme Pohjanmaalla, Vaasassa , Seinäjoella ja Kokkolassa Asbestin kartoitusta . Uusi laki joka tuli voimaan 2016 alussa vaatii, että Asbestin kartoittaminen on tehtävä ennen remontti töiden aloittamista kaikissa kiinteistöissä jotka ovat rakennettu 1994 tai sitä aiemmin. Laki velvoittaa kiinteistön omistajan tai haltian tai vastaavan teettämää Asbesti kartoituksen.

Toimii alueella Vaasa

Kiinteistösaneeraus M. Mäki-Jokela Oy logo

Kiinteistösaneeraus M. Mäki-Jokela Oy

Lain mukaan asbestipurkutyö edellyttää voimassa olevaa asbestipurkutyölupaa. Rakennuttajan tai muun, joka ohjaa ja valvoo rakennushanketta, on uuden lain mukaan huolehdittava, että asbestipurkutyöstä tehdään asbestikartoitus ja turvallisuussuunnitelma. Jos asbestia löydetään, työt on tehtävä tarkasti ohjeiden mukaisesti ja puhtaus on todettava mittaamalla ja analysoimalla. Myös työkoneet pussitetaan ja puhdistetaan työn jälkeen viranomaisen hyväksymässä erillisessä tilassa. Teemme asiakkaillemme asbestikartoituksia, mutta emme asbestipurkutöitä.

Rennova Oy logo

Rennova Oy

Rennovan kartoitusten avulla suunnittelet saneerauksesi turvallisen toteutuksen. Toteutamme huolellisesti ja ammattitaidolla asbesti- ja haitta-ainekartoitukset yksittäisten kylpyhuoneremonttien kartoituksista aina taloyhtiöiden laajoihin kokonaiskartoituksiin saakka.

Suomen Haitta-ainekartoitus Oy logo

Suomen Haitta-ainekartoitus Oy

Asbestikartoitus on asbestiin ja muihin haitta-aineisiin erikoistuneen ammattilaisen tekemä kartoitus, jossa selvitetään asbestin määrä, laatu, sijainti, pölyävyysluokka ja annetaan toimenpide-ehdotus purkutyömenetelmää varten. Vuoden 2016 alusta voimaan tullut asbestilakiuudistus velvoittaa teettämään asbesti- ja haitta-ainekartoitukset kaikille ennen vuotta 1994 valmistuneille rakennuksille ennen purku- ja korjaustöiden aloittamista.

Toimii alueella Vaasa

VV-Kuivaus Vaasa Oy logo

VV-Kuivaus Vaasa Oy

Älä anna asbestin pelotella. Jätä se meidän huoleksemme. Hoidamme kartoituksen, dokumentaatiot, purkutyöt ja ilmanäytteet Seinäjoen ja Vaasan alueella – vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Meidän kanssamme pääset asbestista eroon nopeasti ja turvallisesti.

SRP Oy logo

SRP Oy

Asbestipurkutyötä saavat tehdä vain siihen koulutuksen saaneet ammattilaiset. Asbestipitoista materiaalia rikottaessa ja irrotettaessa siitä voi vapautua terveydelle erittäin vaarallisia asbestikuituja ilmaan. Oikein suoritettuna ja suojattuna sekä suojauduttuna asbesti voidaan purkaa rakenteista niin, ettei siitä koidu vaaraa työntekijöille, kiinteistön käyttäjille tai muulle ympäristölle. Korjaushankkeissa on tärkeää tietää, sisältävätkö rakenteet asbestia ja tämän selvittämiseksi on suoritettava asbestikartoitus. Säkylän Raksapalvelun ammattimiehet ovat palveluksessanne, kun tarvitset asbestipurkua Turussa, Porissa, Tampereella ja Forssassa sekä niiden ympäristökunnissa.

LS Purkutekniikka Oy logo

LS Purkutekniikka Oy

Asbesti, Haitta-ainetyöt

Nämä työt vaativat aina  ammattilaisen. Koulutettu henkilökuntamme ja mittava laitteistomme takaa parhaan lopputuloksen aikaansaamisen

Toimii alueella Vaasa

Tarjan asbesti-ja kuitulaboratorio Oy logo

Tarjan asbesti- ja kuitulaboratorio Oy

siakkaiden toivomuksesta aloitin oman asbesti -ja kuitulaboratorio palvelutoiminnan Lappeenrannassa 1.1.2015.

Kaikki Asiakkaat ympäri Suomen ovat tervetulleita niin yksityiset kuin yrittäjät. Olen ainoa paikallinen ko. palvelua tarjoava yrittäjä.

Toimii alueella Vaasa

Pyydä tarjous asbestikartoituksesta

Remppalaina logo

Löydä edullinen rahoitus remonttiin!

Remppalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Löydä paras rahoitus remontillesi jo tänään! Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top