Asbestikartoitus Vantaa

Päivitetty: 19.1.2022

Makoto Oy logo

Makoto Oy

Asbestipurkutyö on luvanvaraista toimintaa. Etelä-Suomen aluehallintovirasto on valtuuttanut Makoton tekemään asbestipurkutöitä Suomessa. Kaikki asbestipurkuja tekevät työntekijämme ovat suorittaneet asbestipurkutyökurssin.

Asbestikartoitus Heikkinen Oy logo

Asbestikartoitus Heikkinen Oy

Asbestikartoitukset AHA-henkilösertifikaatilla pääkaupunkiseudulla nopeasti ja ammattitaidolla asuinhuoneistoihin keittiö-, kylpyhuone- ja huoneistoremontteihin sähköisen kalenterin varauksien mukaan. Katso erillinen asbestikartoitushinnasto asuinhuoneistoihin.

Raksystems Insinööritoimisto Oy logo

Raksystems Insinööritoimisto Oy

Asbesti- ja haitta-ainekartoituksella selvitetään, missä kiinteistön rakennusosissa ja teknisissä järjestelmissä voi olla terveydelle vaarallisia ja haitallisia aineita sekä rakennusmateriaaleja. Tämän tiedon perusteella voidaan suunnitella rakennuksen ja järjestelmien muutos- ja korjaustoimet terveyden kannalta parhaimmalla mahdollisella tavalla ja rakennusta on turvallista käyttää. 

Insinööritoimisto K. Parila Oy logo

Insinööritoimisto K. Parila Oy

Tarjoamme laadukkaita ja luotettavia asbesti- ja haitta-ainekartoituksia Helsingin seudulla. Toimialueeseen kuuluvat Vantaa, Helsinki, Espoo, Kirkkonummi, Vihti, Nurmijärvi, Hyvinkää, Tuusula, Järvenpää, Sipoo, Kerava, Pornainen ja Mäntsälä.

Asbesti- ja kuitulaboratorio Oy

Asbesti- ja kuitulaboratorio Oy

Analysoimme niin kotitalousten kuin yritysten asbestinäytteet. Voit ottaa asbestinäytteen itse, mutta muistathan turvallisuudesi vuoksi seurata näytteenotto-ohjeistustamme huolellisesti. Suuremmissa näyte-erissä, ota yhteyttä!

Postita asbestinäyte suoraan laboratorioomme tai tuo näytteesi meille Vantaan vastaanottopisteeseen. Nopeus on valttikorttimme.

Asbestikymppi Oy logo

Asbestikymppi oy

Kaikki asbestityöt vankalla kokemuksella Vantaalla alueella – Asbestikymppi tekee asbestikartoitukset ja asbestipurkutyöt sujuvasti kaikenlaisiin kohteisiin. Meiltä saat kartoitukset ja purkutyöt turvallisesti ja sujuvalla aikataululla toteutettuna.

Geoasbest Oy logo

Geoasbest oy

GeoAsbest Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva puolueeton asbestikartoituksia ja asbestianalyyseja tarjoava yritys. Meillä asbestikartoitukset tekee asianmukaisesti koulutetut ja pätevät kartoittajat ja asbestianalyysin suorittaa aina mineralogiaan erikoistunut geologi. Tulokset saat tarvittaessa jo seuraavan arkipäivän aikana.

BestLab Dark logo

bestLab Oy

Onko suunnitelmissasi remontoida Vantaalla sijaitseva asunto, mutta asbestikartoitus on vielä tekemättä? Täytä tietosi alta löytyvään lomakkeeseen ja me järjestämme sinulle luotettavan asbestikartoituksen Vantaalla!

Pyydä tarjous asbestikartoituksesta

Remppalaina logo

Löydä edullinen rahoitus remonttiin!

Remppalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Löydä paras rahoitus remontillesi jo tänään! Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top